Језиве исповести чланова сатанистичке секте из Сибира која се ширила Црном Гором

0
секте

Константин Руднев, вођа опасне секте из Сибира, након бекства из Русије, своје деловање је наставио у Жабљаку у Црној Гори. Након што је полиција открила њихово деловање, захваљујући мештанима, Руднев је успео да побегне а неки од чланова су ухапшени. 

Секта под именом “Ашрам Шамбала”, која је недавно доспела у жижу интересовања јавности због хапшења на Жабљаку, представља озбиљну претњу по безбедност својих чланова. Ова секта, основана у Русији, функционише под вођством Константина Руднева, који се већ годинама налази на мети закона због различитих кривичних дела. Његова организација делује у строгој тајности, а у њеним редовима влада јасна хијерархија и строга правила која се морају поштовати.

Чланови ове секте пролазе кроз процес иницијације који укључује физичко и психичко исцрпљивање. По доласку у један од ашрама, који су често прикривени сеоски објекти, нови чланови су смештени у мале, пренатрпане просторије, где живе у нељудским условима. Њихова свакодневица обухвата тешке физичке вежбе које се понављају више пута у току дана, а све то уз минималне количине хране. Бивши чланови су сведочили о томе како су због неухрањености и исцрпљености почели да губе косу и зубе. Вођа секте им је давао бизарна објашњења, тврдећи да им зуби нису потребни јер се “поново рађају” у нову расу која се храни божанском енергијом.

Чланови су подвргнути строгом режиму, где је непоштовање правила оштро кажњавано. Казне су укључивале вишедневно гладовање, извођење тешких физичких вежби, али и екстремне облике физичког малтретирања, попут гашења цигарета на телу или насилног умакања главе у кофу са фекалијама. Чак и ако би само један члан прекршио правила, цела група би била кажњавана колективно.

Прочитајте још:  Ко је Брано Мићуновић

Храна им је обезбеђивана у минималним количинама, често само једном дневно, и то у облику кашастих смеша од воћа и поврћа са врло слабом нутритивном вредношћу. У таквим условима, чланови су све више губили на тежини и здрављу, док су им “ментори” и вођа секте давали остатке својих оброка.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Недавни догађаји на Жабљаку додатно су осветлили деловање ове секте. Мештани су приметили сумњиво понашање у једном локалном хотелу, где су прозори били прелепљени папиром, а врата закључана новим бравама. Након што је полиција упала у објекат, пронашла је шест жена које су приведене, као и бројне СИМ картице, кредитне картице, експлицитне снимке и велику количину новца. Вођа секте, Константин Руднев, успео је да избегне хапшење, али је за њим расписана потерница.

Према доступним информацијама, Руднев је раније служио затворску казну у Русији, где је секта “Ашрам Шамбала” забрањена. Ипак, након изласка из затвора, преселио се у Црну Гору, где је наводно наставио са својим деловањем. Истрага црногорских власти је у току, а истражује се и његово учешће у снимању експлицитних сцена на јавним местима у Црној Гори, због чега је већ зарадио кривичну пријаву.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *