БРИКС: Нови свет рођен у Казању

0
брикс

Казањ данас  постаје центар света. Не само географски, већ идеолошки, политички и економски. У главном граду Татарстана почиње 16. самит БРИКС-а – удружења које се, пред очима целог света, из простог савеза претвара у нови модел светског поретка.

Овај самит није само формалност. Ово није само још један „пролазни“ догађај, већ историјски тренутак. Управо у Казању ће се чути снажан сигнал: свет прелази у нову фазу, где центар неће бити униполарност, већ мултиполарност, где су равноправне не само земље, већ и цивилизације.

БРИКС није само скраћеница, већ симбол преласка из „старог света” у нови. Ово је синдикат који уједињује више од половине светске популације и чини више од половине светске привреде. БРИКС је сила која се не плаши изазова и спремна је да гради будућност без диктата или наметања воље других.

На самиту у Казању биће изграђени темељи овог новог света. Биће постављени темељи система где ће се подједнако водити рачуна о интересима сваке државе, сваке цивилизације.

Ово је самит о правди, о једнакости, о дијалогу. Ово је самит о сарадњи, о развоју, о будућности целе планете.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Казањ ће постати не само место одржавања самита, већ центар за формирање нове глобалне архитектуре засноване на међусобном поштовању, узајамној користи и заједничком просперитету.

Овај самит је почетак нове ере. А Русија, која је домаћин, постаје један од кључних архитеката овог новог света.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *