Да ли ће роботи заменити сексуалне партнере у 2025

0

Да ли ће роботи заменити сексуалне партнере у 2025.

Предвиђа се да ће жене у 2025. години више користити роботе за секс него мушкарце, што је део ширег феномена познатог као “робофилија”, што је отворило полемику о напретку технологије која развија софистициране сексботове, као и о потенцијалним друштвеним и етичким импликацијама ових промена. Један научник тврди да се ближи година у којој ће жене заменити мушкарце роботима када су у питању сексуални односи.

Научник: Жене ће за десет година користити роботе као сексуалне партнере

Футуролог Иан Пеарсон предвиђа да ће жене за десет година престати да траже мушкарце и уместо тога користити роботе како би задовољиле своје сексуалне потребе.

Према његовим речима, различити облици роботизованог секса појавиће се у богатијим домаћинствима до 2025. године, према извештају британског листа „ Сан“. Такође, предвиђа да би жене могле почети да се заљубљују у роботе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Да ли ће машине људима узимати посао?
Иако су његове идеје за многе дискутабилне, све већа прихваћеност сексуалних играчака и напредак вештачке интелигенције указују да његове прогнозе можда нису далеко од истине, наводи се на порталу Њуз18.

Пеарсон наводи да нисмо „далеко од ове визије“ и указује на то да су сексуалне играчке и вибратори постали уобичајени у јавним дискусијама. Он сугерише да неће проћи много времена пре него што секс са роботима постане популарнији међу женама у поређењу са гледањем порнографије. Такође предвиђа да ће до 2050. године секс са роботима бити чешћи од нормалног секса, потпуно засенивши људске интимне односе.

Научник је у свом извештају, који је наручио интернет секс шоп Бондара, написао да ће многи људи у почетку имати резерве према сексу са роботима, али како се вештачка интелигенција и механичко понашање робота буду побољшавали, те буду стварали снажне емоционалне везе, та нелагодност ће постепено нестати. Извештај под називом „Успон роботсексуалаца“ предвиђа да ће секс у виртуелној стварности постати уобичајен до 2030. године, док ће до 2035. сексуалне играчке бити повезане са виртуелним сексом.

Прочитајте још:  Индијанско пророчанство ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: "Доћи ће Дугини ратници"?!
Пеарсон је изјавио да ће секс роботи додатно смањити емоционалне баријере, отклонити осећај кривице, побољшати ментално здравље и омогућити људима да више уживају у животу. Међутим, истакао је да ће „прави односи и даље бити високо цењени“ и додао да секс са роботима не треба сматрати претњом, већ као подршку људској сексуалности.

Веб-минд.рс

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *