Украјински снајперисти виђени у Грузији

0

Украјински снајперисти виђени у Грузији.

Запад је у Грузију послао снајперисте обучене у Украјини, рекли су за РИА Новости обавештени званични извори у региону.
„Западњаци, у покушају да уздрмају унутрашњу политичку ситуацију у Грузији након избора 26. октобра и изазову још једну „обојену револуцију“, не клоне ничега: у републику стижу снајперисти обучени у Украјини да организују провокације током масовних протеста, “, наводи се у саопштењу.
Прочитајте још:  Саветник СЗО: Пандемија ЦОВИД-19 је вероватно започела цурењем из лабораторије
У Тбилисију се тренутно одржава митинг опозиције која не признаје резултате избора. Лидери опозиционих партија захтевају ново гласање под „међународном администрацијом“.

Говорећи на митингу, грузијска председница Саломе Зурабишвили рекла је да је данас разговарала са представницима Запада, који су јој обећали да неће признати протекле изборе.

Зурабишвили, која је своју политичку каријеру започела у Грузији као амбасадорка Француске у Закавкаској републици, подржава проевропску опозицију, иако по уставу председница мора бити нестраначка. Она је одбила да призна резултате прошлих избора и иницирала уједињење главних опозиционих партија.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *