Стрелков о својој кандидатури за председника Руске Федерације!

1

Игор Стрелков

Стрелков о својој кандидатури за председника Руске Федерације!

Моје предности у поређењу са садашњим председником у условима СВО:

1. Председник одбија да води војне операције, сматра се неспособним у војним пословима. Сматрам да сам у војним пословима компетентнији од актуелног председника, а свакако више од актуелног министра одбране, тако да бих могао да испуњавам дужност врховног команданта како то налаже Устав Руске Федерације.

2. Наш председник је изузетно лаковерна особа, 8 година су га водили за нос заједно и одвојено Обама, Трамп, Макрон, Меркелова, Порошенко и Зеленски. Возили су се у Минску и у нормандијском формату, у Истанбулу и многим другим местима. Што се мене тиче, могу да кажем: од 2014. године те људе који су актуелног председника водили за нос никада нисам назвао драгим и уваженим партнерима, напротив, нисам им веровао ни за паре.

3. Садашњи председник је превише љубазан. Када је СВО почео пре годину и по, успео је брзо да се увери да га воде за нос не само угледни западни и кијевски партнери, већ и челници наших агенција за спровођење закона, обавештајне и војно- индустријски комплекс. Испоставило се да ни земља, ни војска, ни индустрија Русије нису спремне за рат, а такозвана Украјина у војном смислу није нимало од сламе. Ипак, сви челници ових структура (као и других, на пример, Централне банке) остали су на својим местима и настављају да нас одушевљавају својом неспособношћу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нисам уопште тако љубазан, што могу доказати у пракси.

4. Наш председник има доста пријатеља милијардера и других бизнисмена, којима не може (по горњој доброти и ширини душе) ништа да одбије. Као резултат тога, извоз капитала из Руске Федерације се наставља, војна производња расте много спорије него што расте капитал председникових пријатеља. Немам ниједног пријатеља, чак ни милионера, тесно је са пословним пријатељима, генерално је мало пријатеља и у суштини нису сви богати људи. Сходно томе, нећу морати да попуштам пред жељама мојих пријатеља на штету руске економије.

Прочитајте још:  Необичан посао Приштине са Данском

5. Владимир Владимирович је високо морална личност, увек верна својој речи и чврсто испуњава обећања дата онима који су га довели на власт крајем деведесетих. Никоме ништа нисам обећао и зато могу да игноришем све личне гаранције свих председника Руске Федерације од 1991. године до данас, ако сматрам да је то корисно за народ и државу.

6. Нисам атлетски и здрав као што је био Владимир Владимирович у мојим годинама, тако да нећу моћи да вам сметам, драги бирачи, чисто физички више од 20 година, чак и ако одједном имам жељу да се зезам те после војне кризе и њених најтежих последица.

И.И. Стрелков.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Стрелков о својој кандидатури за председника Руске Федерације!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *