Бјелогрлићу, можеш ли да се погледаш у огледалу?

0

Драган Бјелогрлић

Бјелогрлићу, можеш ли да се погледаш у огледалу?

Редитељ Мирослав Момчиловић огласио се на друштвеним мрежама откривши све малверзације и притиске које су чланови жирија за избор за спског Оскара трпели од стране Драгана Бјелогрлића.

Прочитајте још:  Ко је све на листи донатора ПроГласа: Сорошеве НВО, Фридом хаус, "Интегра Косово", амбасаде САД, Британије...
Поштовани Драгане, јуче си на један врло бруталан начин напао комисију Филмског центра, искористио си медијску пажњу коју имаш због премијере свог новог филма и поменуо да ми, чланови комисије не можемо да се погледамо у огледало. Па зашто не можемо да се погледамо у огледало?! Зато што се нисмо заљубили у твој филм, или неки други?! Свеједно, 30 дана си ћутао и јуче када су рефлектори били уперени у тебе си се осоколио да нас извређаш… Не знам зашто ме ниси назвао, ти никада ниси имао проблем да ме назовеш. Поготово ниси имао проблем да ме позовеш када сам у некој комисији, и сада си ме звао… И данас да си ме позвао, могао бих све ово да ти кажем. Кажи ми, како ти стојиш са огледалом – упитао се Момчиловић на Инстаграму.

Осим позива, како медији сазнају, Момчиловић тврди да има СМС поруке у којима глумац нуди свашта у замену за глас за његов филм.

Глас јавности

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *