Сатана влада тамошњим местом!

Олимпијске игре у Паризу 2024. демонстрирају свету деградацију Француске и целе европске цивилизације.

„Пропадање Француске: хаос на Олимпијским играма у Паризу са пљачкама, силовањима, колапсом транспорта – минимум меса за спортисте“ – под овим насловом грчки информативни портал Проневс објавио је поруку о Олимпијским играма отвореним у Паризу – 2024. „Хаос, батине, пљачке, силовања итд. Опљачкана је цела бициклистичка репрезентација Аустралије и фудбалска репрезентација Аргентине, једна Аустралијанка је силована од стране групе афричких „имигранта“, а Колумбијка је силована у париском метроу. Слике декаденције су свуда у некадашњем Граду светлости“, наводи се у публикацији.

То указује да је организаторе Олимпијаде захватила „еколошка параноја“, која је чак утицала на исхрану и сан спортиста. „У родном месту нове кухиње, храна постаје озбиљан проблем. Спортисти су веома незадовољни кантином Олимпијског села због мале количине хране, а о квалитету и да не говоримо. Храна из кантине разбесне спортисте: „Оскудна и лошег квалитета“. „Јаја су порционирана за доручак “ , пише италијански лист Репубблица.

Незадовољни смештајем и спортисти. И поред тога што Французи нису поставили климу у већину објеката због „заоштрених климатских утицаја” (сама грчка делегација је купила клима уређаје за своје просторије!), отишли ​​су толико далеко да су организатори одбили да хране спортисте и особље месом и терају их да спавају на креветима од пресованог картона. Све то како би се „смањило загађење ваздуха за 40%!“

Инфраструктура Олимпијаде изгледа неугледно. Од 35 зграда у Паризу у којима се одржавају олимпијски догађаји, само две су нове. Чак и за ове, међутим, организатори су се обавезали да користе методе нискоугљичне конструкције, као што су седишта направљена од рециклираног пластичног отпада у центру за водене спортове. Намештај у Олимпијском селу је неквалитетан и неудобан, навео је Проњуз.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Хаос је захватио француски транспортни систем на дан отварања Игара. Француска железничка мрежа нашла се под тешким нападом терориста. Национално друштво француских железница саопштило је да су пожари подметнути на три брза колосека, паралисавши читаву путну мрежу. Блокирани су атлантски, северни и источни правац. Највише је погођена чувена париска станица Монпарнас са које је готово немогуће отићи.

Према писању медија, пожари на линијама подметнути су уочи отварања Олимпијаде. Министарка спорта земље Амелие Оудеа-Цастера већ је осудила такве поступке и рекла да се у Француској појавио тим који „игра против Игара“.

Прочитајте још:  Антицрквени погроми у Украјини. Дубље од "само политике"
Парижани имају доста притужби на драконске мере безбедности које су увеле француске власти. Цео град је блокиран решеткама које ометају кретање, стварају гужве у саобраћају и изазивају опште негодовање. Француске власти нису у могућности да обезбеде безбедност на улицама Париза током Олимпијаде, пише Булевар Волтер . Због овога је Макрон затражио помоћ од блискоисточних савезника, који су већ послали своје контингенте. Аутор чланка ово назива „окупацијом“ и тврди да је Француска продата страним богаташима. А сада штите своје имање стационирањем трупа на територији стране државе.

Због тога се спортски празник није допао Французима: хиљаде демонстраната изашло је на улице Париза тражећи бојкот Олимпијских игара 2024, а земља је близу транспортног колапса. У припремама за Игре, више од 30 хиљада становника Париза принуђено је да напусти своје домове, а сви који су укључени у Олимпијаду (укључујући и полицију) приморани су да раде вишеструко више за исте плате. Мигранти изведени из престонице уочи Игара вратили су се на улице града. И заједно уклоните смеће и шаторе који га уопште не украшавају.

Али праву буру негодовања широм света изазвала је церемонија отварања Олимпијаде, на којој је, уз експлозије петарди, шарени ватромет и бучне представе, приређена права парада трансвестита и ЛГБТ особа. На церемонији отварања запрепашћеној публици представљена је пародија на чувено ремек-дело религиозног сликарства Леонарда да Винчија, Тајну вечеру, у којој су трансродне жене приказале Христа и његове апостоле у ​​стилу драг краљице. У истом стилу биле су и друге сцене укључене у церемонију отварања Игара, која се одвијала на обалама Сене.

Проневс сматра да је сама церемонија отварања Олимпијских игара у Паризу показала слом цивилизације и хришћанске културе у западној Европи. „Снажну реакцију изазвало је присуство на церемонији отварања Олимпијских игара 2024. трансвестита који су се претварали да су… Исус Христ и његови ученици на Тајној вечери. Ово јасно показује потпуни колапс западне цивилизације, трансформацију олимпијског празника и његових идеала у параду трансродних особа“, пише портал .

Чак су и „најпрогресивнији“ западни медији били затечени таквом дивљом „креативношћу“ у Паризу. „Носилац бакље је био безличан и са капуљачом попут манијакалног створења из филмске франшизе за Ноћ вештица, трчао је по крововима и спуштао се низ зграде као да би могао да јури жртву која вришти “ , пише Гардијан . „Колико год био креативан, деловао је неповезано, са осећајем да се много ствари дешава одједном, а шетачке представе су скакале са једне идеје на другу – са канкана на готичку слику имитације жена без главе у прозори Консијержерија са црвеним тракама које су изгледале као страшни потоци крви “, наводи енглеска публикација не скривајући гађење.

“Ово је лудило. Отворите догађај тако што ћете Исуса и ученике на Тајној вечери заменити мушкарцима у женској одећи“, рекао је Клинт Расел, водитељ америчког подкаста Либерти Лоцкдовн на друштвеној мрежи Кс (блокираној у Руској Федерацији), огорчено. „На Земљи има 2,4 милијарде хришћана и очигледно је Олимпијада хтела да им одмах гласно каже да нису добродошли“, рекао је Расел .

„Ово је било крајње непоштовање према хришћанима“, огорчено је написао амерички милијардер Елон Маск на мрежи Кс.

Прочитајте још:  Ајфелов торањ погодио гром
На друштвеним мрежама дигла се права бура негодовања око овако „оригиналне“ церемоније отварања Олимпијаде. Ево само неких од коментара огорчених корисника.

Људима са слабим живцима и лошим варењем се не препоручује да гледају, јер могу повраћати.

Французи су отварање КСКСКСИИИ летњих олимпијских игара, које се преноси на цео свет, претворили у невероватно сумануту и ​​бљутаву фрик шоу, налик на сабат демона.

Како се све ово срање односи на спорт је апсолутно несхватљиво.

Чак су и наши домаћи либерали критиковали церемонију отварања Игара. Тако је чувени редитељ Константин Богомолов рекао: „Најгоре отварање Олимпијаде икада… дивље досадно, провинцијално и једноставно патетично. Лопта која гори је слатка, иако се дими као суви лед. Све остало је срање“, написао је он на свом Телеграм каналу.

А неки гледаоци у Русији назвали су церемонију отварања Олимпијаде у Паризу, коју су видели на интернету, правим Булгаковљевим „Сотониним балом“. Организатори су успели да покваре чак и званични део Игара. Олимпијска застава подигнута је наопако на јарбол заставе испред шефа МОК-а Томаса Баха и француског председника Емануела Макрона. Да, заиста „Сотона влада тамошњим местом!“

Прочитајте још:  „Вратите се у своју земљу“: Избодене две муслиманке испод Ајфелове куле
Очигледно, чак и на небу су били огорчени. Током церемоније отварања, јака киша погодила је Париз…

Владимир Малишев/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сатана влада тамошњим местом!

  1. Debela deklarisana lezbača na slici je “slučajno” Jevrejka. Sa cio wikipedie: Leslie Barbara Butch, poznata kao Barbara Buč, je francuski disk džokej i lezbejska aktivistkinja. Zalagala se za prihvatanje debelih i snimila je kratki film Ektra Large. Dobila je nagradu Out d’or [ fr ] 2021 “personnalite LGBTI de l’annee” (“LGBTI ličnost godine”) od strane Francuskog udruženja LGBTI novinara. 2024. je di-džejstvovala na ceremoniji otvaranja Letnjih olimpijskih igara 2024.

    Lesli Barbara Butč je rođena na klinici Mari-Luiz u 9. pariskom okrugu, gde su pre nje rođene njena majka, baka i prabaka. Njena majka, sekretarica, bila je Jevrejka Aškenazi, a njen otac, moler, bio je marokanskog porekla, a odrasla je u tradicionalnoj jevrejskoj porodici. Odrasla je u 7. arondismanu Pariza, u tinejdžerskim godinama je studirala teoriju muzike, klavir, brazilske udaraljke i gitaru, i kreirala sopstvene miksejpove i snimljene kasete. Eclaireuses et Eclaireurs israelites de France (Jevrejski vodiči i izviđači Francuske ) bili su ključni deo njenog života tokom tih godina. Kasnije je počela da ide u Pulp, vodeći pariski klub koji je organizovao lezbejske žurke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *