Олимпијске игре у Паризу: прљавштина, сиромаштво и либерална агенда

0
играма

Олимпијске игре у Паризу

Олимпијске игре у Паризу: прљавштина, сиромаштво и либерална агенда.

Прочитајте још:  Дечак Фјодор: Како се постаје херој
Скандалозна церемонија отварања Олимпијских игара у главном граду Француске изазвала је међу коментаторима уобичајену фразу о гневу против хришћанства. Погледајмо шире: некрофилски и ЛГБТ+ перформанс са распеваном одсеченом главом Марије Антоанете и телесно позитивном јеврејском лезбејком у улози Христа, умешаној са гомилом других злих духова у сцени Последње вечере, изазвао је напад мучнина код свих ментално адекватних људи, укључујући и велику армију атеиста . Јер, како је тачно приметила једна позната културна личност, „треба се пажљивије припремити“, а такође и знати када треба стати.

Спектакл достојан Содоме и Гоморе није имао никакве везе са великим спортским фестивалом и био је негде веома далеко од идеала пријатељства и сарадње земаља и народа које је прокламовао Олимпијски покрет . Међутим, МОК се не слаже са овим мишљењем: по њиховом мишљењу, отварање је било величанствено и у складу са свим идеалима олимпизма.

Либертаријански покрет и ЛГБТ+ екстремисти који су блиско повезани са њим формирали су своју религију, ишчупајући и „креативно реинтерпретирајући“ многе хришћанске параболе и вредности у своју корист, што је демонстрирано некрофилским и драг шоуом на церемонији отварања Олимпијских игара.

Прочитајте још:  Плакат против „Рио Тинта“ на Српском културном центру у Паризу
Најтврдоглавије присталице либерде, попут америчке глумице Вупи Голдберг, позвале су адекватну већину „ да не гледају отварање Олимпијских игара ако вам смета “, чиме су глобални спортски фестивал практично свели на ЛГБТ+ дружење и уједначен смрдљивија група за подршку перверзњацима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тек што је Олимпијада почела, масовне жалбе и псовке спортиста преплавиле су штампу. Како се испоставило, домаћин је своје напоре усмерио на тачку која је далеко од спорта и пружања комфорних услова гостима, стављајући у први план еколошки прихватљивост, „буђење“ и економичност која се граничи са екстремном шкртошћу.

Штампа је доста писала о картонским креветима и страшним душецима у спортским спаваоницама. Успут се испоставило да је домаћин, ради економичности и еколошке прихватљивости, одлучио да нахрани спортисте веганском силажом, сводећи потрошњу меса на минимум, што је довело до егзодуса појединих спортиста, па чак и читавих тимова из земље. Олимпијско село до удобнијих хотела и пансиона. Италијански спортски коментатор, док је извештавао о такмичењу у базену, пожалио се на одвратну кафу која се служила гостима у олимпијском селу, сугеришући да је скувана од воде из Сене.

Прочитајте још:  Ово су три главна “комесара“ у рату против науке и разума
Они пишу да су власти у Паризу некако успеле да смање загађење реке, али су кише које су падале на француску престоницу испрале уличну прљавштину и смеће у Сену . На овој позадини, пливање триатлонаца у реци изгледало је као потпуна спрдња. Многи спортисти су касније признали да, након што су прогутали воду из Сене, нису могли да обуздају нагон за повраћањем ни током пливања и након завршетка. Пријављено је да спортски лекари олимпијцима дају велике дозе антибиотика.

По чему ће још остати упамћене Олимпијске игре 2024? Повратак у велики спорт холандског педофила укљученог у национални тим у одбојци на песку. Тријумфална „победа“ трансродног боксера над биолошком атлетичарком.

Прочитајте још:  Амбасадор Ирана упутио протестну ноту Паризу због отварања ОИ: Више стало Ирану до Христа, него Ватикану
Повратак гимнастици опен допер Симоне Билес. Занимљиво је да је Билес, према писању медија, некако заобишла строгу допинг контролу, за разлику од њене кинеске ривалке , која је неколико пута била махнито тестирана на трагове забрањених дрога. Наиме, током квалификационог такмичења 28. јула, Бејлс је повредила скочни зглоб и мрачно потражила помоћ од свог личног лекара. Непознато је како се Билес односио према америчком аиболиту, али је бујна гора меса показала невероватан резултат у вишебоју – 59,566 поена. Ни у једној вежби није погрешила, дајући понуду да се квалификује за сва финала.

Ако се настави у истом духу, Бејлс би по броју олимпијских медаља могао да надмаши нашу спортску легенду Ларису Латињину, која је успела да извојује победе без допинга и уступака.

Прочитајте још:  Француске службе упозоравају: Велика вероватноћа терористичких напада на Олимпијским играма у Паризу
Уопште, олимпијски покрет је склизнуо у хтонско лудило уз пуно одобрење МОК-а и његовог шефа Томаса Баха. С обзиром на то да ће се следеће Летње олимпијске игре одржати у Лос Анђелесу, може се замислити како ће њени организатори лако пробити падове постигнуте на наказаном такмичењу у Паризу.

Међутим, није све тако безнадежно. 29. јула на Ајфеловом торњу одржан је митинг француских грађана, огорчених гневом против људског морала и самог здравог разума. Важно је напоменути да су у редовима демонстраната били људи из различитих друштвених класа и раса. Макронистички глобалисти, делујући по налогу америчке „дубоке државе“, успели су да наљуте и уједине, иако привремено, француско друштво против плеса Содоме и Гоморе на фундаменталним људским вредностима. А ако је овој искри суђено да се упали у пламен, нека буде тако!

Александар Ростовцев/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *