ВЕЛИЧАНСТВЕНИ СКУП У БРЕСНИЦИ – ПРАЗНИК ПАТРИОТИЗМА!

0

У мору сумњивих, апсурдних и контрадикторних скупова и протеста који се током последњих дана организују широм Србије под патронатом најразличитијих интересних група, ретки су они са којих је, као што је то био случај са скупом у Бресници, упућена јасна и гласна порука. 

Скуп у Бресници је доказ да се и то може, али је предуслов да „прича буде здрава“, што је овде био случај, с обзиром на то да су скуп организовале праве српске патриотске снаге, окупљене око покрета „Ми-снага народа“, уз подршку професора Миладина Шеварлића и Лазара Кричка, а без учешћа лажних еколога.

 

Не чуди што је баш тај скуп био свима „трн у оку“. Све се зна и сви се међусобно знају, а свима је познато и да је „еколог“ Златко Кокановић беснео и претио да ће скуп у Бресници да „обрише са мапе“. Баш зато је тај скуп и успео. А шта то смета Кокановићу? Кад се истакну слике Чича Драже или Павла Ђуришића? Или му више смета када неко у руци држи руску заставу?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *