Болесна страна студентске организације СТАВ : Зашто нико не жели да подржи Милу Пајић и како је заказани протест због срамоте одмах отказан!

0
став

Мила Пајић

Данас је отказан „антилитијумски“ протест који је био заказан за 13. август у Новом Саду, организован од стране студентске организације СТАВ. Организатори су, само пола сата након најаве догађаја, били приморани да откажу протест због практично никаквог интересовања јавности. Извор из организације наводи да је протест отказан како би се избегла срамота одржавања скупа без присуства учесника.

СТАВ је студентска организација са свега неколико чланова, али упркос томе, захваљујући подршци прозападних медија, покушавају да себе представе као бројнију и утицајнију него што заиста јесу. Међутим, ова стратегија није успела да привуче пажњу већине студената који не желе да сарађују са овом групом.

Основни и придружени чланови студентске организације СТАВ

Једна од најистакнутијих чланица ове организације је Мила Пајић, која је изазвала бројне скандале због својих политичких ставова и активности. Пајић је позната по својој повезаности са идеологијом комунизма и активним учешћем у у НВО Иницијатиава младих за људска права, која је између осталог и организатор шиптарског фестивала “Мирдита добар дан”, геј параде, која је активно учествовала у доношењу Резолуције о наводном геноциду у Сребреници.

Пајић је такође позната по својим изјавама које славе операцију „Олуја“, током које је протерано више од 200.000 Срба из Хрватске, а преко 2.000 је убијено или нестало. Њени ставови су изазвали велико негодовање, посебно међу студентима који сматрају да такве изјаве нису у складу са основним људским правима и поштовањем жртава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Мила Пајић велича Олују

Осим тога, Пајић је активно укључена у организацију геј параде и других активности које многи у Србији сматрају антисрпским. Због својих екстремних ставова и активности, Пајић се нашла на мети критика великог броја студената који не желе да буду повезани са њеним идеолошким ставовима.

Прочитајте још:  У Немачкој је више од 7 хиљада људи протестовало против енергетске политике власти

Многи верују да, уколико би се појавила нека акција која би укључивала насиље или протеривање Срба у Србији, Пајић би била једна од првих која би подржала такве активности, што додатно доприноси одбојности коју многи осећају према њој и њеним идејама.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *