Значајне кадровске промене унутар дирекције полиције

2
промене

У оквиру Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Србије дошло је до значајних кадровских промена. Досадашњи вршилац дужности начелника Службе за обавештајне послове, Милан Трифуновић, именован је за новог начелника Управе за технику Дирекције полиције.

Позицију начелника Службе за обавештајне послове у наредном периоду покриваће дугогодишњи оперативац и руководилац у различитим организационим јединицама Укп/а потпуковник полиције Далибор Павић..

Ово именовање представља важан корак у оквиру реорганизације и јачања техничких капацитета полиције. Трифуновић је у претходном периоду био на челу Службе за обавештајне послове, где је допринео развоју и имплементацији модерних обавештајних технологија и пракси. Његово искуство ће бити усмерено на вођење и унапређење рада Управе за технику.

Истовремено, досадашњи начелник Управе за технику, Дарко Марковић, распоређен је на другу позицију унутар МУП-а, у складу са новим кадровским планом и приоритетима Министарства.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Значајне кадровске промене унутар дирекције полиције

  1. Нема ту никаквих кадровских промена него довођење својих дупеувлакачи да мумштите леђа.
    Јадна СРБИЈО ШТА НАПРАВИШЕ ОД ТЕБЕ НАШИ ПРЕЦИ КОЈИ ЖИВОТЕ ДАДОШЕ ЗА СРБСКУ ЗЕМЉУ ЗА СРБСКУМБУДУЋНОСТ КО НАРАОДА ПО ТРИПУТ СУ ПОНОВО УБИЈЕНИ ОД ДРУГОГ РАТА ДО ДАНАШЊИХ ДАНА ПОГОТОВУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *