Ирански председник: Ниједан непријатељ се неће усудити да нападне нашу земљу

0

Ирански председник: Ниједан непријатељ се неће усудити да нападне нашу земљу.

Данас су иранска војна снага и моћ одвраћања осигурале да се ниједан непријатељ не усуди да нападне нашу драгу земљу. Ово је данас на свечаној церемонији параде оружаних снага Исламске Републике Иран изјавио председник земље Масуд Пезешкијан.

Прочитајте још:  Окупатори извршили 2 масакра у Појасу Газе
Према речима председника, Недеља свете одбране подсећа на посвећеност великих и незнаних шехида који су жртвовали своју крв драгом и поносном народу земље за очување Исламске револуције.

Како је рекао шеф државе, присуство оружаних снага свих врста – копнених, ваздушних и поморских – као и Корпуса гарде Исламске револуције и свих оних који су дошли да бране земљу и нису дозволили непријатељу да заузме ни један педаљ. земље земље служи као симбол јединства.

„Све земље су се окупиле и покушале да спрече Иран да настави своју револуцију, али присуство народа, народних снага, херојске војске и моћног Корпуса Исламске револуционарне гарде није им дало прилику да заузму ни педаљ иранске земље. “, додао је Пезешкијан.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Аустралија: У припреми програм по ком би грађани били обавезни да пријаве своју локацију у року од 15 минута
Председник је истакао да су данас иранска војна моћ и моћ одвраћања достигле такав ниво да се ниједан непријатељ не усуђује ни да помисли да задире на тло земље.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *