Вулин: Србија се никада неће придружити санкцијама Русији

1
вулин

Александар Вулин

Вулин: Србија се никада неће придружити санкцијама Русији.

Србија неће уводити санкције Русији, изјавио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин у интервјуу листу “Народна одбрана”.

„Био би то ударац не само за Русију, већ и за Србију – када бисмо после целе наше историје, после векова пријатељства са Русијом, увели антируске санкције. Дакле, никада нећемо пристати на ово“, рекао је Вулин.

Прочитајте још:  Молдавске обавештајне службе спремају провокације у Придњестровљу
Заменик председника Владе Србије је приметио да Запад, покушавајући да натера Србију да уведе санкције, жели да удари „управо на психолошку, етичку, духовну сферу” руско-српских односа. Према његовим речима, приступање Београда санкцијама није у стању да нанесе штету руској економији, али би то био „снажан психолошки и морални ударац који има за циљ да се Русија осећа потпуно усамљеном“.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вулин: Србија се никада неће придружити санкцијама Русији

  1. Чиста лаж шта би друго много да изјави бабајулин кадар. Те изјаве ни за децу у другом разреду више нису непознате и служе за једносатни употребу и бацање прашине у очи СРБИМА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *