НЕШТО СЕ КРУПНО СПРЕМА! Трамп тражио хитан састанак са Путином пре избора у САД!

2

Владимир Путин и Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Амерички председник Доналд Трамп жели састанак са руским председником Владимиром Путином пре америчких избора у новембру 2020. године, пише “Тајмс”, позивајући се на неименоване изворе.

Највероватније, састанак би се могао одржати 15. септембра у Њујорку, на маргинама седнице Генералне скупштине УН.

У чланку се наводи да је државни секретар САД Мајк Помпео током састанка са шефом руске дипломатије Сергејом Лавровов потврдио Трампову жељу.




МИП Русије је саопштио да је током тих разговора било речи о припремама састанка лидера пет држава-сталних чланова СБ УН коју је иницирао председник Владимир Путин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, рокови и места одржавања самита лидера „нуклеарне петорке“ су за сада непознати. Путин га је иницирао за Светском форуму сећања на жртве Холокауста у јануару. Идеју су подржале Велика Британија, Кина, САД и Француска.

Како пише “Комерсант“, Путин би ове године могао да учествује на седници Ггенералне скупштине УН. Последњи пут је говорио на њој 2015. године.



Sputwik

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “НЕШТО СЕ КРУПНО СПРЕМА! Трамп тражио хитан састанак са Путином пре избора у САД!

  1. Чуј сећање на жртве холокауста?! Скретање пажње од холокауста 2 део, гашење уставом загарантованих слобода грађана под изговором напада невидљивих вируса, сабијање у конц логоре домаће радиности, раздвајање људи којекаквим “социјалним дистанцама” присилна вакцинација и ћао, лаку ноћ.
    Ништа ново у свету људи, само обмањивање, бесмислено насиље и скретање пажње са горућих проблема, превести људе жедне преко воде ( истине )
    📺 Danakil Meets ONDUBGROUND – Tell Dem feat. Jamalski
    Ево мало светске револуционарне музике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *