ЛУКАШЕНКО НАЈАВИО ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ! Светска елита је донела одлуку, планета клизи у пропаст и ускоро ће експлодирати (ВИДЕО)

0
александар лукашенко

Александар Лукашенко

Белоруски лидер Александар Лукашенко поручио је у предизборном обраћању нацији и парламенту да планета клизи у пропаст и да би могла да „експлодира“ у сваком тренутку.

„Наша планета постепено, али сигурно клизи у пропаст. Чини се да је довољно запалити обичну шибицу и планета ће експлодирати“, рекао је Лукашенко, преноси Спутњик.

Он је истакао да је најгоре то што су међународно-правни и мултилатерални политички инструменти регулисања у ствари постали анахронизми, које нико не узима у обзир.




„Нажалост, испоставило се да светске владајуће елите нису у стању да развију нове инструменте“, рекао је Лукашенко.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оценио је да свет постаје све нестабилнији и непредвидљивији и да неслагања између држава и савеза накупљена током последњих деценија прелазе у критичну фазу сукоба.




“У последње време ниједан од најважнијих међународних проблема није био решен“, казао је Лукашенко током обраћања.

Према његовим речима, интеграционе структуре у свету пролазе кроз системску кризу, а неке су у суштини нестале и постоје само на папиру.

У Белорусији је данас на више од 5.500 бирачких места почело рано гласање на председничким изборима, док је главни изборни дан 9. август, саопштила је Централна изборна комисија.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *