ЧУДО МЕДИЦИНЕ! Жена излечила ХИВ без лекова, почиње НОВА ЕРА истраживања

0

Фото: YоуТубе принтсцреен /Тхе Фоундатион фор АИДС Ресеарцх

Ипак, за Лорен се сматра, да се можда излечила без икаквих лекова и трансплантације. Њој је 1992. године, успостављена дијагноза да је заражена ХИВ-ом, а ова жена твди да никада није узимала лекова за лечење вируса.

Уместо тога, научници са Института Оерер Дохерти верују да се госпошђа Виленберг природно бори против инфекције. Сада је додата на листу излечених болесника ХИВ-а. Научници су анализирали крвне ћелије од Лорене, како би дошли до сазнања на који начин се њен оргаизам бори против вируса. Анализом је утврђено, да крв и даље садржи мале количине вируса, али је откривено да их је њен имуни систем онемогућио да се репродукују.




Докторка Шерон Луис, која је учествовала у студији каже да би Лорен могла да се дода на листу онога што они мисле да је лек, само на другачији начин,а то је да се према госпођи Виленберг односи као према “елитном контролору”, којих је само можда неколицина у свету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Хив се обично лечи коктелом лекова познатим као антивирусна терапија (АРТ) која спречава размножавање вируса. Међутим, вирус се може сакрити у телу у “латентним резервоарима”, што значи да ако пацијент прекине терапију, поново долази до његовог ширења. Иако елитни контролори, такође имају ове резервоаре, изгледа да они не морају узимати лекове да би их држали у залихама, захваљујући мутацији гена ЦЦР5.

Коаутор студије, доктор Матијас Лајхтерфилд каже да они природно одржавају оно што код других пацијената ради антивирусна терапија. Научници верују да би ти налази могли да се употребе за развијање лека за ХИВ.

Прочитајте још:  Градоначелник Новог Сада о голготи ходочасника у Бањској: Сви смо стрепили, вера их је одржала



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *