Кризни штаб (Фото: Јутјуб)

Влада Србије прописала је 7 нових мера заштите од ширења коронавируса.

Мере ће бити у примени од наредног уторка.

1. Скраћење радног вренена до 18:00 часова ресторанима, кафићима, баровима, клубовима, кладионицама и тржним центрима.

2. Обавезно и безусловно коришћење личне заштитне опреме (ношење заштитне маске) у затвореном простору, као и на отвореном простору у оним ситуацијама где се не могу избећи међуљудски контакти.

3. Забрана свих јавних окупљања с присуством више од 5 (пет) особа, у затвореном и на отвореном простору. Од ове мере изузети су радне организације, школске установе, продавнице, тржни центри и слични објекти, за које важи прописано ограничење броја присутних особа у сваком тренутку у односу на квадратуру објекта (минимум 4 м2 по особи).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



4. Омогућавање рада од куће свим запосленима код којих то радни процес допушта.

5. Строга контрола обавезе ношења заштитне маске у возилима јавног превоза, уз ограничење максималног броја путника у возилу на половину декларисаног капацитета возила.

6. Строга контрола спровођења кућне изолације, кућног карантина (самоизолације), као и свих осталих противепидемијских мера које су на снази.

7. Горе наведене мере су орочене на период од 10 дана, након чега ће бити изнова размотрене у светлу кретања епидемиолошке ситуације.


[table id=1 /]




Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Влада донела седам нових мера

  1. Окупациона “влада” покушава новим и све новијим мерама надаље олакшати себи радне задатке наметнуте АГРЕСИЈОМ какву Свет и миленијуми у назад није још видо и окусило, принуди полицијски час у целој држави Логору, забрана кретања и окупљања грђана, насилна “имунизација” целокупног становништва “вакцинама” које мењају генетски код човека, отуђују га од творачких сила, еманација, побољевају до смртног исхода, којег трују из ваздуха, преко воде, хране, духовно преко “јавних” медија …. Подвала, насиље су толико монструозни да је очигледно да не долазе од људског разума него су наредбе директно од “бића” које можемо звати сатаном, злим духовима, демонима, ђаволом … или прецизније неорганским бићима која су уметнула свој разум у мали део човечанстав ( јер немају физичку а сангу имају само јак облик изопачене духовне свести ) који руководи финансијама и који покушава утицати на свет људи у правцу његовог самоуништења за рад интереса бића која њима руководе. Ови имбецили које су сами себе назвали “влада” који су сплеткма, преварама и насиљем запосели скупштну, брижљиво су изабрани као доказано најгори, најкорумпиранији, најуцењенији, најглупљи, најбездушнији … међу нама, јер ни једна животиња сама свом роду не би радила на самоуниптењу. Замислирте вране ма колико јато било велико да једне другима ( под лажним изговорима ) разбијају јаја, избацују из гнезда птиће, да цео дан смишљају и јуре једна другу да главе разбијају кљуновима, тероришу до уништења-самоуништења под разним глупим изговорима !? Има ли тако глупих врна, глиста, свиња, скакаваца, хијена, крава …? Па нарано да нема.
    Време је задње дошло и Ниви Вавилом ( кулминација нове изопачене цивилизације и њених супротности ) мора да изгори од сопствене унутрашње лажи и противречности да су као неки људи бољи и вреднији од других и самога света који га окружује а којем је Творац, Бог гарант равноправности до најситнијег фотона енергије што време показује али неки идијоти то не виде заслепљени преоптерећени непостојећом величином и налагерованим опљачканим на туђој муци новцем. Како то можемо знати? Просто ни једна гњида ма колико пара имала не може написати лепу песму омиљену у народу, победити тенисера омиљеног у народу ,,, Зашто? Па зато јер Дух Свети Богом дани не пролази крз њих него само сатанина изопачена зрачења одбожена погрешном ненаменском употербом.
    “Добро” је време дошло да се свако прегрупише и свом јату приклони како би “колатерална” штета била мања. Овој слепачкој гамади то није јасно? Они су се приклонили сорошевциама.
    Ове сатанистичке гњиде које доносе законе у Србији горе од окупационих нацистичких не вреди ни комнтарисати, сво опљчкано на терт сиротиње коју тлаче законима и насиљем свакојаким, командама добијеним директно ( на енглеском језику ) од нељудске свести неће им помоћи да преживе духовну и физичку ( енергетску ) “дератизацију” људске цивилизације, планете и Васељене, ма какве глупе и имбецилне вирусе и отрове измишлали

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *