Скоро половина испитаних Американаца жели Двејна Џонсона „Стену“ за председника

1

Двејн Џонсон

Према недавно спроведеном истраживању јавног мњења у Америци, најмање 46 одсто испитаних би подржало председничку кандидатуру глумца Двејна Џонсона.

Познати глумац и бивши професионални рвач Двејн Џонсон „Стена“ је наговестио да би могао да буде кандидат за председниче изборе у Америци 2024. године. Анкета коју је у уторак објавила агенција „Пиплсеј“ сугерише да би готово половина свих одраслих Американаца подржала ову кандидатуру.

У анкети која је обављена од 2. до 4. априла, је учествовало 30.138 одраслих Американаца и резултати показују да чак, 58 одсто подржава неку од опција политичке активности Двејна Џонсона и Метјуа Меконахија који жели да постане гувернер Тексаса.




Њих 29 одсто би подржало кампању Џонсона за председника и глумца Метју Меконахија за гувернера Тексаса, док је 17 одсто рекло да би подржали само Џонсонову кандидатуру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поред Џонсона, анкета је тражила од испитаника да наведу и друге познате личности за које мисле да би требало да се кандидују за председника. Председничку кандидатуру Анђелине Џоли би подржало 30 одсто ипитаних, док је 27 одсто подржало Опру Винфри, а других 22 одсто Тома Хенкса.

Више од 63 одсто Американаца мисли да би холивудске звезде биле „добри политичари“ уколико имају „политичке амбиције“ или „прави тим иза себе“. А 81 одсто верује да звезде имају утицаја на јавно мњење.

[table id=1 /]



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Скоро половина испитаних Американаца жели Двејна Џонсона „Стену“ за председника

  1. а ми се смејемо вулину!

    политику су вазда водили људи из сенке. свеједно био председник или начелник мупа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *