СЗО: Вакцинисани су опасност, треба током зиме да иду у карантин!?

5

Ана Брнабић прима вакцину. (Фото: Јутјуб)

Према речима стручњака Светске здравствене организације, вакцинисани представљају опасност и требало би их ставити у карантин током зимских месеци.

Током протекле године, огромна већина влада у свету водила је и спроводи кампању без преседана за вакцинацију својих грађана против „COVID-19“. Игноришу се сва алтернативна мишљења (укључујући мишљења водећих медицинских ауторитета у области вирологије, имунологије и сродних дисциплина) о опасностима и неприкладности употребе вакцина које нису у потпуности развијене, о неприхватљивости њиховог реалног тестирања на људима.

Политика вакцинације је све строжа; у неким земљама број „покривених“ већ достиже апсолутно могући максимум. Штавише, чак и међу такозваним „патриотским“ руским ауторима има оних који с поуздањем позивају власти да коначно „затегну вијке“ након избора 19. септембра и пређу на обавезну вакцинацију апсолутно свих, без обзира на године, здравствено стање итд., односно, заправо – без обзира на постојеће контраиндикације.




Не узимају се у обзир сви бројни докази да таква пракса врло често доводи до трагичних последица. А домаћи „ковид-теолози“, па чак и неки архијереји („министар спољних послова Руске Цркве митрополит Иларион Алфејев на пример – нап. „Борба за веру“), проглашавају противнике готово за јеретике и њихово поступање за духовни преступ, правећи „теолошку“ базу за горе описану принуду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А онда се догодило нешто што се није очекивало. Устројена васељена од „добромислитеља“ вакцинације, која је „свети убод“ претворила у идола, посрнула је распала у парампарчад; њихов свет је пукао по шавовима, а идеали су им близу колапса. Критике о вакцинацији дошле су из саме тврђаве нове вере – из дубине непогрешиве СЗО, која је за неке сада ауторитативнија чак и од Цркве. То јест, нико тамо, наравно, није рекао да треба одмах зауставити безобразије, али шта они говоре!

Прочитајте још:  ЗВАНИЧНО признали: Вакцинисани су једнако заразни колико и невакцинисани

Бивши потпредседник Европске саветодавне групе стручњака за имунизацију СЗО, професор Кристијан Перон, рекао је да сви вакцинисани људи морају бити стављени у карантин током зимских месеци, у супротном би могли озбиљно да се разболе.

Перон је специјализирао на тропској патологији и новим заразним болестима. Био је председник Специјализованог одбора за заразне болести Врховног савета за јавно здравље.




Потврђујући стање које се брзо погоршава у Израелу и Великој Британији, стручњак за заразне болести рекао је: „Вакцинисане људе треба ставити у карантин и изоловати од друштва.“

Затим је рекао: „Невакцинисани људи нису опасни; вакцинисани људи су опасни за друге. Сада је то доказано у Израелу – разговарам са многим тамошњим лекарима – они имају великих проблема, тешки случајеви у болницама се примећују међу вакцинисаним људима, а у Великој Британији имате шири програм вакцинације, а постоје и проблеми. „

Израелски лекар Коби Хавив рекао је за „Канал 13“: „95% тешко болесних пацијената је вакцинисано“. Потпуно вакцинисани људи чине 85-90% хоспитализованих. Отварамо све више одељења COVID -a. Ефикасност вакцина опада или нестаје.“

Треба нагласити да овај ауторитет своје закључке изводи на основу праксе оних земаља у којима је масовна вакцинација постигла највећи „успех“, најдаље су одмакли – Велика Британија и Израел.

Дакле, свет добровољних верника нове спасоносне вере се окренуо наглавачке; у суштини се распада и прети да их смрви својом олупином. Ауторитети СЗО мирно, лежерно објављују оно што смо, отворено и директно, све време говорили:

1. Огромна већина нових случајева који захтевају хоспитализацију су вакцинисани, а не обрнуто.

2. Управо они представљају највећу опасност за друге и зато морају бити изоловани.

Прочитајте још:  Председник Бразила Болсонаро одбрусио шефу СЗО: људи умиру после друге дозе! ВИДЕО

[table id=1 /]



Борба за веру

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. „Вакцинисане људе треба ставити у карантин и изоловати од друштва.”
    Капое преживели логораши после рата су давили у клозетским јамама логора где су до који дан раније капои глумили моћ а за то логораши нису одговарали јер бацити говно у јаму није кривично дело. Рат је сада а после рата треба се обрачунати са слугама окупатора, пошто су судије говна корумпирана као и политичари и њима треба судити улица НИКО НЕ МОЖЕ КУПИТИ УЛИЦУ… судије, политичаре, главешине “духовне” и световне … да! али улицу НЕЕЕЕЕЕ.
    Нико не може купити Дух Бака Цоке Праведни, слава јој!

  2. Naravno sad treba vakcinisane u karantin jer ste im uništili imunitet sa svojim otrovima i neindetifikovanim uređajima u karantinu bi mogli da sprovodite dalja ispitivanja kontrole uma resetovanja ažuriranja i svega i svačega

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *