МАКРОН ПРЕТИ: Ко не прими трећу дозу нема ковид пасоша! Следи пети талас ковида!

2
макрон

(Фотографије Бета/АП)

Ништа ново, ништа чудно и ништа изненађујуће. О овоме смо већ писали и најављивали, међутим, многи су били скептични и мислили су како ће се све ово завршити након годину дана.
Сада почињемо озбиљније да схватамо све оне “теоретичаре завера”, који знају сваки корак унапред, као да је писан по сценарију.

Пети талас Ковид-а гази Француску и ако имају обавезну вакцинацију и строге мере по том питању.

„Неколико суседних земаља је већ у петом таласу епидемије Ковид-а, а оно што доживљавамо у Француској очигледно личи на почетак петог таласа“, рекао је Веран на телевизији ТФ1, додајући да се циркулација вируса убрзава, пренео је Ројтерс.



Француски председник Емануел Макрон рекао је у уторак да ће пасоше за вакцину везати за допунске вакцине Ковид-а за све особе старије од 65 година јер се број случајева повећава широм Француске.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ако сте вакцинисани пре више од шест месеци, препоручујем вам да закажете термин одмах“, рекао је Макрон.

Политико је известио:

Емануел Макрон је у уторак најавио нове услове за вакцинацију, пошто број случајева коронавируса поново почиње да расте широм Француске, укључујући везивање такозваних пасоша за бустер дозу вакцине, који ће бити потребни за улазак у одређене просторе за особе старије од 65 година.

Где су сада сви они протагонисти вакцина, који су истицали да ће када приме две дозе вакцине, моћи да путују свуда по свету, слободно? Или су се сакрили или верују да ће бити слободни након примања бустер дозе 4.5.6…или можда 7 или је све мање таквих?! Тешко је признати када је човек преварен, много је лакше сујету умирити настављајући радити погрешну ствар, али је то глупо, сложићете се. Глупо је јер се ради о нашим животима, а о туђем профиту.

Прочитајте још:  „Наставићемо, свидело се то ЕУ или не“: Порука из Мађарске након европске пресуде

[table id=1 /]



Нулта Тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “МАКРОН ПРЕТИ: Ко не прими трећу дозу нема ковид пасоша! Следи пети талас ковида!

  1. Бабац је њему само покриће. Иначе, Макрон је Ротшилдова креатура. Ротшилди су га и поставили на чело Француске да ради овакве ствари.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *