Др Бакди: Вакцине изрокују угрушке у крви! Др Ашик: Пробијају ДНК и изазивају рак!

1

Вакцина (Фото: Sputnik / Nikolay Hiznyak)

Дубокој држави нису битне вакцине, већ ковид пропуснице и ку-ар кодови, на које треба да се навикнемо, да им се повинујемо и да у годинама које следе и прихватимо нове глобалне агенде и још жешћи тоталитаризам. Вакцина им је само једно средство у том плану.
Ипак, упоредо с тим, све је више независних и непоткупљивих лекара, који излазе у јавност и упозоравају јавност и на потенцијалну штетност вакцина.

Тако је чувени немачки микробиолог тајландсог порекла Др Сучарт Бакди апеловао да се прекине са вакцинацијом, јер цепива против корона вируса, по његовим речима, изазивају фаталне угрушке у крви.



“Поготово чините злочин ако вакцинишете децу” – поручио Др Бакди.

С друге стране, Др Меклур Ашик упозорава да се mRNA вакцина пробија у ДНК човека и да може да изазове мутације за најтежа оболења као што је рак.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Др Бакди: Вакцине изрокују угрушке у крви! Др Ашик: Пробијају ДНК и изазивају рак!

  1. Samo neki pravoslavni monasi su stali u odbranu covecanstva od sotone i slugu njegovih, ostalima lepo.. nikog ta agenda nece mimoici, politicari, policija, zdravstvo, javne sluzbe sve je to mocnicima visak i zele da zamene vestackom inteligencijom ali sto pre shvate i stanu uz narod bolje za njih i njihovu decu… elita to radi iz jednog razloga, obecan im je vecni zivot u bogatstvu na zemlji, da ce Sotona pobediti Boga ali traze prinos, ljudske duse i vestacka inteligencija, to se ostvaruje vaxom, a elita misli da ce vecno uzivati u svetu, sredjenim gradovima, obolasku, setnjama bez policije, vojske, politicara sami. ostace neki kojo ce proizvoditi hranu njima uz kontrolu radjanja, umiranja da ima taman onaj broj koji je potreban za radnu snagu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *