За промену Устава агитују НВО: На референдуму „ДА“ заокружиће они који желе Србију у ЕУ и без трагова суверенитета

2

Устав

Правник Милан Антонијевић истакао је да је Устав Србије најстарији од свих устава на Западном Балкану, наводећи да су „сва друштва у региону нашла снаге да реформишу Устав, а Србија је, као и по другим питањима, остала да тавори.“

„Сада је створен јединствен политички моментум да се ствари бар мало помакну с мртве тачке, и то у добром правцу. Воз је напустио станицу“, оценио је Антонијевић у ауторском тексту за данашњи лист „Политика“.

Према његовим речима, „свако одлагање би значило катастрофу за ЕУ интеграције и протраћене још многе године наших живота“.



„Зато је неопходно да сви који Србији желе добро, који желе Србију у Европи, светску Србију, а не ‘Српски свет’, престану да глуме (Војислава) Коштуницу, већ да позову грађане да 16. јануара изађу на референдум и заокруже да“, написао је Антонијевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “За промену Устава агитују НВО: На референдуму „ДА“ заокружиће они који желе Србију у ЕУ и без трагова суверенитета

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *