Лукашенко саветовао Зеленског да се обрије и облачи нормално

0

Лукашенко

Председник Белорусије Александар Лукашенко рекао је да Владимир Зеленски није глупа особа, али да нема своје понашање, преноси државна агенција Белта.

” Владимир Зеленски нема своје понашање. Дакле, како да се односим? Волео бих да је независна особа и да схвати да има рат у Украјини . Ни у Америци , ни у Пољској , ни у Белорусији , не у Русији – од њега“, рекао је Лукашенка за Асошијетед прес.

Прочитајте још:  Потпредседник Бундестага позвао је да се Северни ток 2 покрене што је пре могуће
Према Лукашенку, Зеленски није глуп, „не могу да кажем да не разуме“. “Али он не може, из вашег разлога, као што сам рекао, и има довољно снаге у себи да му једноставно неће бити дозвољено да данас дипломатски успостави мир. Ово је моје гледиште, можда грешим. Али ја Све више сам уверен у то“, рекао је белоруски лидер.

Лукашенко је рекао да Зеленски треба да „изађе из карактера“ – „време је да се обрије, нормално облачи и покаже украјинском народу и светској заједници да је сваким даном све бољи, бољи и бољи“. “Морамо да изађемо из ове слике. Ова игра се отегла. Али он је филмски стваралац, он је глумац, уметник, он зна боље и живи у одређеној ситуацији. Нисам толико уроњен у ову ситуацију као он. је. Зато га нећу осуђивати“, рекао је председник Белорусије.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *