СНП постаје ДПС: Данијела као Свето или самоукопавање Срба!

0
туча

(Фото:: Пиксибај)

Ова Данијела Ђуровић из СНП-а ме подсјећа на Света Маровића. Округло, па на ћоше, смути, па проспи, иди ми, дођи ми и истале керефеке. Нешто Данијела (Свето) рекла (рекао), али то нам се чини, као да није нико ништа помињао, али баш зато што нико није ништа помињао, она (он) су све поменули, заокружили, наткрилили и метафизичким политичким ножем пресјекли и то не на пола, него онамо гдје је најтање и гдје није требало ништа дирати.

Али Данијела (Свето) баш хоће ту гдје је најтање да пресјеку, па шта буде нека буде и нек се послије чешкају гдје се нијесу чешкали и остале глупости!

Ово што је данас Данијела саопштила шупље је као швајцарски сир. И још се осјећа! Чуј, Данијеле, за њу је НАТО готова ствар! Ту смо гдје смо и по њој је добро ту гдје јесмо и треба тако да наставимо и да машемо сваком НАТО авиону када прелети преко Дурмитора и Ловћена! НАТО бродове има да дочекамо као најдраже госте, а плаже има да уступимо НАТО војницима за десантне и остале вјежбе! Дај, Данијела, не тјерај ме да будем непристојан! Нико од вас не очекује да покренете процедуру за излазак из НАТО, али нико од СНП-а није очекивао да ће да се куне у НАТО и обећава да ће да испуни све обавезе према том војном савезу. Значи ли то да би Данијела и остали Данијелчичи из СНП-а дигли руку и пошли у рат на страни НАТО-а у потенцијалном сукобу Запада са Русијом или Србијом? По томе са којим је еланом Данијела данас причала о НАТО-у нијесам сигуран да би се неко у СНП-у или барем њеном најужем руководству, против тога бунио! Дај, Данијела, па нијесте ваљда до тога стигли!

А ово да ће преиспитати коалиције са ДФ-ом и Демократама уколико у Беранама они направе власт без СНП-а је политички одвратно и подмукло. За тако нешто треба имати талентовано лош политички карактер, а изгледа да га СНП ових дана има у изобиљу. СНП руку под руку са ДПС-ом ушао у Дританову владу, аминује именовање ДПС функционера у скупштинске одборе и по дубини, не хаје шта о томе мисли ДФ и Демократе и још очекују да их неко због тога мази и пази и има према њима обзира и дијели власт! СНП може да дијели власт са ДПС-ом, па и са ДФ-ом и Демократама, односно са свима и очекују да им се још аплаудира! Одвратно!

Препоручио бих ДФ-у и Демократама да гдје год могу из локалних управа избаце кадрове СНП-а и фомирају власт без њих. Уколико им уласком у владу са Дританом и ДПС-ом није јасно ко је СНП, онда су и заслужили да их СНП свако јутро вуче за уши и да им чачка нос чачкалицом! И нека траже још и још, посебно по дубини!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Папири изашли на видело: Шта је нагонило Немачку да помогне распад Југославије
Недавно сам негдје написао да је СНП за Србе у Црној Гори највећа политичка штеточина. Свето је мачји кашаљ за СНП! И то не тврдим од јуче, него о томе залудно разглабам већ пар деценија и нико ништа!

Да је било среће и политичке памети СНП би одавно нестао са политичке сцене, а њихове бираче би преузела једна јака српска странка, попут Нове српске демократије. Пошто од тога није било ништа, гледамо и слушамо данас Данијелу да нам соли памет и Србима у лице саопштава да су мајмуни и да то требају да буду и даље, барем док су они у државним фотељама. Након тога, када се врате гдје им је мјесто, односно на границу цензуса, има да србују до бесвијести и куну се у Србију и Русију! ПИХ!

Колико смо као Срби политички нивни има и то да прогутамо и да достина нас гласа за Данијелу и остале Данијелчиче и да сами себи копамо јаму, укопамо се и још на споменик поставимо петокраку и запјевамо „Другарице Данијела ми ти се кунемо да са Титовог пута не скренемо“!

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *