ИДОЛ УСТАША Томпсон очајан, син (17) му доживео застој срца, боре му се за живот

0

Марко Перковић Томпсон

Хрватски певач познат по величању злочина у Јасеновцу, Старој Градишки и другим стратиштима Срба, отказао је све наступе до даљњег.

Прочитајте још:  Хрватска полиција цртала крстове на главама миграната тврдећи да је то „лек за коронавирус”
Након што је певач Марко Перковић Томпсон на својој службеној страници на Фејсбуку фанове обавестио да због здравствене ситуације у породици неће наступити у Доњим Андријевцима, на интернету је почела да кружи вест да је његов 17-годишњи син завршио у болници због застоја срца. Певач засад није потврдио ту информацију, а хрватски медији још нису добили званичне информације од певача.

„О Боже, у помоћ му притеци и оздрави га… А целој породици Перковић дај снагу да издржи ове тешке дане’, пише једна пратитељка.

„Нека драги Исус помогне и оздрави ваше дете. Помолићу се за њега“, додаје друга.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, Томпсон и супруга Сандра имају петоро деце, три ћерке и два сина. Након што је сазнао да му је супруга трудна с близнакињама, певач је 2010. године медијима признао да му се остварио животни сан јер је одувек хтео да има баш петоро деце. Сандра и Марко у браку су 19 година, а упознали су се на његовом концерту у Канади, где су се и венчали.

Србин инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *