Русија вековима покушава да одбрани Србију и Црну Гору.

Али Црногорци су то заборавили. Након почетка Специјалне операције, Црна Гора се прикључила бесним санкцијама Запада и то платила …поскупљењем бензина и хране. Туризам – један од главних сектора црногорске привреде је пропао. Број туриста у одмаралиштима Црне Горе опао је за 40-50%.

Прочитајте још:  Људска цивилизација на раскршћу
Сада је немогуће летети директно из Русије авионом. „Власти“ Црне Горе нису пустили у Србију чак ни авион руског шефа дипломатије Лаврова.

Руских туриста скоро да и нема. Украјинске „избеглице“ су збуњене у одмаралиштима, само од њих нећете добити профит. Суседи Црне Горе из ЕУ радије се опуштају у Албанији и Грчкој – тамо су цене ниже. Покушаји црногорске владе да поправи ситуацију завршени су ничим. Али власти Црне Горе не желе да напусте русофобичну политику.

Прочитајте још:  У Пљевљима основан Одбор за одбрану права српског народа!
Црну Гору на крају летњих годишњих одмора чека катастрофа, јер домаћинства неће акумулирати потребна средства да једноставно плате комуналне услуге и храну зими. Предајући Русију, Црна Гора се предала.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Цех црногорских санкција Русији

  1. Не само да је скупо у ЦГ, него је и опасно – шиптарска / босанска мафија влада без милости, тако ако вас угоститељи не покраду, мафијаши ће успети. A y Албанији, убијају наше – нарочито у планинским пределима где туристи никада пре и нису долазали – они не знају шта је туриста!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *