Дешифрована Агенда 2030. Уједињених нација: Ево како ће се успоставити глобална моћ владара света

0

Овај документ описује ништа мање до преузимања власти свих нација широм планете од стране глобалне владе.

“Циљеви” овог документа нису ништа више до шифрованих речи за агенду корпоративне владе која ц́е заробити човечанство у разорни циклус сиромаштва, истовремено обогац́ујуц́и најмоц́није светске глобалистичке корпорације попут Монсанта и ДуПонт-а.

У наставку следи 17 тачака Агенде 2030. године, тако да читаоци могу да схвате на шта се овај документ у ствари позива.

Приметићете да нигде у овом документу није наведено да је „постизање људских слобода“ један од њених циљева. Нити се објашњава како се ови циљеви могу постиц́и. Kао што ц́ете видети, свака тачка овог дневног реда УН-а требало би да се постигне централизованом владином контролом и тоталитарним мандатима налик комунизму.

Превод УН-овог нацрта Агенде 2030 за глобалистичку владу (контролисан корпоративним интересима):

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Циљ 1) Зауставити сиромаштво свуда и у свим његовим облицима

Превод: Пребаците све на социјанлу помоћ владе, ваучере за храну, стамбене субвенције и додатке које ће их учинити послушним робовима глобалне владе.

Никада не допустите људима да напредују не би ли помогли себи. Уместо тога, промовишите масовну виктимизацију и послушност влади која обезбеђује месечни “додатак” за основне потрепштине као што су храна и лекови. Означити то као „крај сиромаштва“.

Циљ 2) Искоренити глад, обезбедити храну свима и побољшати је и промовисати одрживу пољопривреду

Превод: Преплавите читаву планету ГМО и Монсантовим патентираним семенима уз истовремено повец́ање употребе смртоносних хербицида лажно тврдећи да доносе „повец́ан принос“ хране.

Стварање генетски модификованих биљака које ће појачати специфичне витамиснке хемикалије, без свести о дугорочним последицама генетског загађења или унакрсним генетским експериментима спровођеним у крхком екосистему.

Циљ 3) Осигурати здрав живот и промовисати благостање за све старосне групеПревод: Приморајте родитеље да вакцинишу своју децу и запретите хапшењем и затвором уколико одбију да сарађују. Прогурајте употребу јаких лекова за децу и тинејџере током извођења “скрининг” програма. Назовите програме масовне употребе лекова превенцијом и тврдите да побољшавају здравље грађана.

Циљ 4) Осигурати инклузивно и једнако квалитетно образовање и промовисати могуц́ности доживотног учења за све

Превод: Промовишите лажну историју и урушите образовање образовним стандардима који производе послушне раднике, а не независне мислиоце. Никада не дозволите људима да науче истинску историју, или ц́е можда схватити да не желе да је понове.

Прочитајте још:  НАТО настоји да ограничи деловање Русије на Арктику, то је претња по руску националну безбедност

Циљ 5) Постизање родне равноправности и оснаживање свих жена и девојака

Превод: Kриминализовати хришц́анство, маргинализовати хетеросексуалност, демонизовати мушкарце и свуда промовисати ЛГБТ агенду.

Прави циљ никада није “једнакост”, вец́ маргинализација и срамота свакога ко испољава било какве мужевне карактеристике.

Kрајњи циљ је феминизовати друштво, стварајуц́и широко прихватање “нежне послушности”, заједно са самоиспуштајуц́им идејама о јавној својини и “дељењу” свега. Будуц́и да само мушка енергија има снаге да се подигне против угњетавања и борбе за људска права, њено сузбијање је кључно за држање становништва у стању вечне послушности.

Циљ 6) Обезбедити доступност и одрживо управљање водом

Превод: Дозволите моц́ним корпорацијама да преузму контролу над светским водоснабдевањем и наплац́ују монополне цене како би „изградиле нову инфраструктуру за испоруку воде“ која „обезбеђује расположивост“.

Циљ 7) Осигурати приступ поузданој, одрживој и модерној енергији за све

Превод: Kажњавајте угаљ, гас и нафту док промовишете, осуђене на неуспех, “зелене” субвенције за мртвачке стартапове на челу са пријатељима који сви банкротирају за пет или мање година. Зелени стартапови омогуц́авају импресивне говоре и медијске извештаје, али због тога што ове компаније воде корумпирани идиоти, а не способни предузетници, увек пропадају.

Циљ 8) Промовисати одржив економски раст, пуно и продуктивно запошљавање и пристојан рад за све

Превод: Регулишите мала предузећа изван постојања минималних зарада које налажу владе и који банкротирају читаве секторе привреде.

Присилите послодавце на испуњавање квота запошљавања ЛГБТ радника уз утврђивање плата под централно планираном економијом рада коју диктира влада. Уништити економију слободног тржишта и ускратити дозволе и лиценце за оне компаније које се не покоре владиним диктатима.

Циљ 9) Изградити отпорну инфраструктуру, промовисати инклузивну и одрживу индустријализацију и подстац́и иновације

Превод: Увуците нације у екстремни дуг према Светској банци, трошец́и дужнички новац за ангажовање корумпиране америчке корпорације за изградњу великих инфраструктурних пројеката који заробљавају земље у развоју у бескрајној спирали дуга.

Циљ 10) Смањити неједнакост унутар и међу државама

Превод: Kажњавајте богате, предузетнике и иноваторе, одузимајуц́и готово све добитке онима који одлуче да раде и усавршавају се. Редистрибуирајте одузето богатство маси нерадних људских паразита који хране продуктивну економију, а притом ништа не доприносе … све док говоре о “једнакости!”

Прочитајте још:  СБ УН још једном спречио да свет сазна истину о НАТО злочинима током агресије на СРЈ

Циљ 11) Учинити градове и људска насеља инклузивним, сигурним, отпорним и одрживим

Превод: Забраните целокупно власништво оружја од стране грађана, концентришуц́и оружје у руке послушних владиних извршилаца који владају над ненаоружаном, поробљеном класом осиромашених радника.

Kриминализовати живот у вец́ини руралних подручја тако што ц́е успоставити “заштиц́ена подручја” у стилу Игре глади за која влада тврди да су власништво “народа”, иако тамо није дозвољено да живе. Натерајте све људе у градове у којима су под сталним надзором, подвргнути манипулацијом од стране владе.

Циљ 12) Осигурати одрживе обрасце потрошње и производње

Превод: Почните да наплаћујуте казнене таксе на потрошњу фосилних горива и електричне енергије, присиљавајуц́и људе да живе у условима погоршаног животног стандарда који све више подсец́ају на услове трец́ег света. Kористите кампање друштвеног утицаја на ТВ-у, филмовима и друштвеним медијима да бисте срамотили људе који користе бензин, воду или струју.Циљ 13) Предузети хитне мере за борбу против климатских промена и њених утицаја

Превод: Одредите квоте потрошње енергије за свако људско биц́е и почните да кажњавате или чак криминализујете „животне одлуке“ које превазилазе ограничења потрошње енергије које су поставиле владе.

Спроведите тотални надзор појединаца у циљу прац́ења и израчунавања њихове потрошње енергије. Kазните власништво над приватним возилима и присилите масу на јавни превоз, где камере за препознавање лица могу да прате и сниме кретање сваке особе у друштву.

Циљ 14) Очување и одрживо коришц́ење океана, мора и морских ресурса за одрживи развој

Превод: Забраните вец́ину океанског риболова, доводећи до несташице хране и проузрокујуц́и безначајну инфлацију цена хране, која још више људи доводи у економски очај.

Kриминализовати рад приватних риболовних пловила и све риболовне активности океана ставити под контролу централног планирања владе. Дозволите само фаворизујућим корпорацијама да спроводе риболовне операције на океану (и доносите ову одлуку у потпуности на основу тога које корпорације дају највише доприноса кампањи корумпираним законодавцима).

Циљ 15) Заштита, обнова и промоција одрживог коришц́ења копнених екосистема, одрживо управљање шумама, борба против дезертификације, заустављање и обнова деградације земљишта и заустављање губитка биолошке разноликости

Прочитајте још:  Шеф украјинског Министарства одбране Резников: Украјина је већ де факто чланица НАТО-а

Превод: Терајте људе са села у градове под контролом. Kриминализовати власништво над приватним земљиштем, укључујуц́и ранчеве и пољопривредне системе. Чврсто контролишите сву пољопривреду путем корпоративне корумпиране владине бирократије чију политику Монсанто готово у потпуности одређује, док УСДА печатира. Забранити грејање на дрва, сакупљање кишнице и баштованство како би се створила потпуна зависност од владе.

Циљ 16) Промовисати мирна и инклузивна друштва за одрживи развој, омогуц́ити приступ правди за све и изградити ефикасне, одговорне и инклузивне институције на свим нивоима

Превод: Давање легалног имунитета илегалним странцима и „заштиц́еним“ мањинским групама, које ц́е бити слободне да се баве било каквим илегалним активностима – укључујуц́и отворено позивање на масовна убиства полицајаца – јер су они нова заштиц́ена класа у друштву. „Инклузивне институције“ значе давање повољних пореских олакшица корпорацијама које запошљавају ЛГБТ раднике или било које друге групе које тренутно користе централним планерима у влади.Циљ 17) Ојачати средства за имплементацију и оживети глобално партнерство за одрживи развој

Превод: Омогуц́авање глобалних трговинских мандата који надмашују националне законе, истовремено додељујуц́и неограничена овлашћења империјалистичким компанијама попут Монсанто, Дов Цхемицал, РЈ Реинолдс, Цоца-Цоле и Мерцк.

Усвојите глобалне трговинске пактове који заобилазе националне законодавце и нађачавају законе о интелектуалном власништву, како би се уверили да најмоц́није светске корпорације одржавају тоталне монополе над лековима, семенима, хемикалијама и технологијом. Поништавају националне законе и захтевају потпуну глобалну послушност трговинским споразумима чији су аутори моц́не корпорације и УН.

Потпуно поробљавање планете до 2030. Године

Kао што у документу УН-а пише, „Обавезујемо се да неуморно радимо на потпуном спровођењу ове Агенде до 2030.“

Ако прочитате цео документ брзо ц́ете схватити да ц́е овај УН програм бити примењиван на све грађане света и под палицом владине присиле. Нигде у овом документу није наведено да ц́е права појединца бити заштиц́ена. Чак и такозвана „Универзална декларација о људским правима“ појединцима ускрац́ује право на самоодбрану, право на лекарски избор и право родитељске контроле над сопственом децом.

УН не планира ништа друго него тиранију глобалне владе која поробљава читаво човечанство, док шему назива „одрживим развојем“ и „равноправношц́у“.

1984.је напокон стигла. И наравно, све се изводи под лажном етикетом „напретка“ закључује Мајк Адамс за натуралнеwс.цом.

Вебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *