Шапић предао листу, без кампање у наредном периоду

1
шапића

Александа Шапић (Фото: https://sapic.rs/)

Српски патриоски савез предао је данас РИK-у изборну листу “Александар Шапић – Победа за Србију” за парламентарне изборе који ће бити одржани 26.априла, а Шапић је након предаје листе најавио да ће у наредним данима обуставити кампању због ситуације у земљи изазване коронавирусом.

Шапић је након предаје изборне листе рекао да ће наредних дана због ситуације изазване појавом коронавируса у Србији, обуставити политичке активности и кампању јер је, како је навео, здравље грађана Србије важније од тога да ли ће освојити “неки проценат мање или више на изборима”.

Додао је да ће прекинути и кампању коју су почели на друштвеној мрежи Фејсбук, јер сматрају да је кампања тренутно “тривијална” у односу на здравље и безбедност грађана.

“Ми ћемо у данима који су испред нас наше страначке активности склонити у страну. Kампању ћемо обуставити. Мислимо да не постоји ствар која је важнија од здравља и безбедности српског народа у овом моменту и волео бих да се у данима испред нас тако понашају и други актери на политичкој сцени”, казао је Шапић.

Додао је да је сада моменат када је потребно показати јединство и склонити на страну политичке размирице и да у ситуацији када се Европа и свет сусрећу са проблем, за који се не зна које размере ће достићи, Србија покаже да је у стању да заштити своје грађане.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Апеловао је на све друге политичке актере, пре свега на представнике власти, јер су, како каже, најодговорнији, да наредних дана смање предизборне активности и позвао их све да се окупе и разговарају о новонасталој ситуацији и пошаљу поруку грађанима и покажу одговорност.

Прочитајте још:  Малиша је зверски убио малу Кају (3) а сад му Србија плаћа одштету !!!

“Ако је потребно да се одложе избори, нека се одложе – недељу, три, месец дана”, казао је Шапић и додао да сада није потребно бавити се тиме да ли ће на томе да “профитиријау бојкоташи или небојкоташи”:

“Желим да на свом примеру покажем оно о чему сам свих ових година говорио, а то је да је интерес српског народа и српског друштва изнад свега. У овом моменту да је здравље српског народа наш заједнички приоритет. Још једном апелујем на власт, на одговорне људе у земљи, као и на опозицију, да акценат у овом моменту буде на томе, да изборне активности и унутар политичке несугласице ставимо са стране, и да не обраћамо пажњу ко ће политички профитирати. Јер онај ко није у стању да у оваквој ситуацији то склони у страну, тај није у стању ни озбиљно
и одговорно да води државу.

Говорећи о личностима које се налазе на листи коју су данас предали, Шапић је казао да се нису водили познатим лицима из јавног живота, као што су то чинили неки други.

“На листи су људи који препознају политику, који су спремни да на сопственом примеру покажу како желе да изгледа Србија у будућности и то су људи који ће покуштаи на пристојан и достојанствен начин да спроводе политику Српског патриотског савеза”, навео је Шапић.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шапић предао листу, без кампање у наредном периоду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *