„Вакцинација обавезна да не би дошло до других болести“

Дарија Kисић Тепавчевић

– Обавезна вакцинација мора да настави да се спроводи, ту говора нема – нагласила је на данашњој конференцији за медије др Дарија Kисић Тепавчевић, заменица директора Инситута за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“.

Kако је додала, вакцинације за друге болести треба да се спроводе одвојено од ковид амбуланти у домовима здравља, како би се минимизирао сваки ризик.

– То мора да се настави, у супротном, ускоро бисмо могли да имамао епидемију других болести, а које вакцинама могу успешно да се спрече – нагласила је Kисић Тепавчевић.Директно.рс

5 Коментара

 1. Очигледно је мафијашка фирма новартис поклонила и овој манекенки можда и лекару тепавчевићевој девизни поклон. Да подсетим све оне који незнају да је прошле године ЗБОГ МИТА И КОРУПЦИЈЕ ова фармацеутска фирма новартис платила судске казне по правоснажним пресудам у износу преко 15 милијарди евра. Та фирма је власник торлака, та фирма је поклањала много евра истакнутим удружењима лекара, појединим заводима за јавно здравље али и комисијама здравства и скупштинским одборима за предлоге доношења појединих одредби закона. Тај списак је објавио доктор Дунђер. Ту је и батут као институт па зато и ова манекенка прича да морају вакцине али не доказује на основу чега даје такву изјаву. Где су докази, ко је радио тестарања, испитивањ и последице у СРБИЈИ. СРБСКИ НЕЗАВИСНИ ИНСТИТУТИ И НАУЧНИ РАДНИЦИ.

 2. Онај ко је вакцинисан не може бити заражен.
  Онај ко се не вакцинише може оболети, али не може зразити
  вакцинисане!
  Дакле, “потпуковник Кон и “редовка“ Дарија стављају се
  изнад Скупштине Србије, Устава и закона Србије – наређују:
  ВАКЦИНАЦИЈА ОБАВЕЗНА НАТО-НОВАРТИС ВАКЦИНАМА!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.