Доктор: Ово што се дозвољава “надрилекару” Митровићу је највеће понижење за нас

1

После писма које су чланови Посебног одбора за стручна питања и стручни надзор Регионалне лекарске коморе у Београду упутили директору Лекарске коморе Србије, др Милану Динићу у којем траже да предузме мере због промовисања надрилекарства како би се заштитила струка и углед професије остао неукаљан, огласио се и доктор специјалиста интерне медицине, нефролог Рајко Хрвачевић. Он је рекао да је највеће понижење откад ради као лекар што се дозвољава овакво понашање власника Пинка Жељка Митровића.

Tvit FOTO: Printskrin

– Ово што моје колеге дозвољавају Жељку Митровићу је највеће понижење медицинске струке у земљи Србији од када сам лекар и због тога сам бескрајно тужан – написао је на свом Твитеру Хрвачевић.




Подсетимо, власник Пинка Жељко Митровић на својој телевизији је приказао репортажу у којој себи “мења крв” коју је претходно “озонирао” у апарату.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Због пропагирања надрилекарства, реаговало је и Независно удружење новинара пријавом РЕМ-у јер је, како су навели, ова телевизија са националном фреквенцијом емитовала прилоге у којима Митровић промовише надрилекарство, односно алтернативне врсте лекова и терапија које нису званично прихваћене у Републици Србији, нити регистроване у Агенцији за лекове и медицинска средства РС.

Pismo Lekarskoj komori Srbije FOTO: Printscreen

– Претходних дана у јеку борбе против Kовид-19 инфекције и у време када наше колеге умиру у болницама као на бојном пољу борећи се за сваки живот пацијената, медији са националном фреквенцијом промовишу надрилекарство – стоји у допису који су Лекарској комори Србије послали чланови Регионалне лекарске коморе у Београду.



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Доктор: Ово што се дозвољава “надрилекару” Митровићу је највеће понижење за нас

  1. Neka se stide oni koji vode medicinsku struku uvek su bili zatucani i podplaćeni i dalje su takvi.Umesto da oni prvi stanu protiv mera koji su totalno nelogične i nemoralne ,da rade na podizanju imuniteta građana zatvorili su građane i time još uvek im smanjili imunitet .Imunitet se stvara kretanjem ,boravkom na svež vazduh,i izlaganje sunčevoj svetlosti .Više od 130 Godina ze zna za ove metode koje je predložio Mitrović,kojeg prezirem za mnogo šta.Ali ako je metod koji je predložio tačan a za 7 dana se naučno može proveriti ne vidim ovoliko buke .Šta će potpisnici ovog zahteva da urade ako se ovo potvrdi da je tačno a TAČNO je da li oni unapred pristaju na odgovornost da nisu pristupili proveri za nešto što je tačno a da restrikcije budu oduzimenje kompletne imovine osim nužnog stana.E ne bi se šepurili i držali mesta nego bi odgovorna mesta prepustili časnim i strukovnim ljudima.Još jednom SRAM VAS BILO FEKALIje LJUDSKOG RODA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *