ШИРЕ СЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ КОРОНА МЕРА: Шта то Ђоковић зна, а ми само наслућујемо? И чему толики хејт на њега? (ВИДЕО)

3

Новак Ђоковић (Фото: Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Ново издање емисије ТВ продукције “Хелм Каст” угостио је Миодрага Зарковића, новинара, Џона Боснића, , новинара, политичког активисту и саветника и Александра Павића, политиколога. Са ова три сјајна учесника новинарка Нада Грујић је разговарала о протестима против корона мера у свету.

Причано је о утицају вртоглавог пада цена нафте на целокупну економију и како ће се то одразити на геополитичку ситуацију у свету. С тим у вези су и протести који се лагано шире, па је после Америке и Бразила на ред дошла и Немачка. Сукоб Трампових присталица и његових противника и шта се крије иза његових жестоких одлука у последње време.

Наравно било је речи и о изјави Новака Ђоковића о томе да не жели да се вакцинише вакцином која не постоји и за коју не зна шта се налази у њој, као о хистерији која је потом уследила. Шта то Ноле зна а ми остали не знамо? Зашто је рекао нешто што може да угрози ток његове даље каријере?




– Новак исказује здраву дозу неповерења.. сећамо се шта је било током последње пандемије свињског грипа, Кон је рекао да се увезе седам милиона вакцина, па је око два милиона бачено, никад није одговарао а поставља се као безгрешни ауторитет, није добро проценио ни ову пандемију сада. Новак је изразио оно што многи мисле а рекација још више буде сумње у мотиве тих који њега нападају. желе да нам беспоговорно наметну да прихватимо вакцине. када би вакцину правио торлак под нашом контролом да се зна шта улази у њу, онда би становништво имало више поверења у то, рекао је Павић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Главни судија Јужне Африке вакцине против корона вируса повезује са „сатанском агендом“

– Ја сам вакцинисао моју децу, али сам одбио да користим америчке јер садрже живе, вакцинисао сам их оним које то нису имале, урадио то поново у Јапану, подржавам вакцинацију, али за болести које су фаталне, истакао је Боснић.

– Врхунски спортисти су људи који по природи посла боље знају од лекара шта му треба која блокада, инекција, то је једна од ретких ствари за које су спортисти стручни, причам о врхунским. Када Адидас уложи сто милиона у Ђоковићеве ноге итд они хоће да имају најбоље лекаре и он је дужан да води рачуна о свом здрављу…рекао је Зарковић.

Било је речи и о ситуацији у Србији за месец два, где је Боснић заголицао изјавом да су избори планирани за Видовдан, како се прича по кулоарима, а шта су све гости рекли сазнаћете ако погледате видео.




Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ШИРЕ СЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ КОРОНА МЕРА: Шта то Ђоковић зна, а ми само наслућујемо? И чему толики хејт на њега? (ВИДЕО)

  1. SRBIJA JE OKUPIRANA POSLE 5-a oktobra od
    prodanih smradova dosljackih.
    GADI MI SE SPOMINJATI NJIHOVA IMENA.
    SAM NAROD CE DA IH PREPOZNA NA VESALIMA.!!!
    A TRENURNO POD VLASCU”ZUTOG RADIKALSKOG KOPILANA ZVALAVOG,POSTALA JE “PILIGON-LABORATORIJA”.
    DOVOLJNO JE POGLEDATI KO JE”STRUKA I NJIHOVA PROSLOST”….PAMETNIM DOVOLJNO.!!!
    SVE DOSLJACKI KOZOJEPCI I DOMACI IZDAJNICI.!!!

    2020-a godina”SUROVE ISTINE” za mnoge poslednja za vek vekova…..AMIN.

  2. Nole je rekao da NIJE ZA OBAVEZNU vakcinaciju, da ko zeli da primi neka primi I da nije uslov. Sto je I normalno.
    Svako odlucuje da li ce traziti pomoc lekara ili nece. Stao je u odbranu ljudskih prava zasta se I zalazu sve zemlje sveta, sloboda izbora.

    Cim je nesto obavezno povlaci sumnju.
    Struka radi svoj posao a ne da obavezuje.
    Sta sad, izmisli se novi brend farmerica I svi moramo da kupimo jer nam slede sankcije. Glupost.
    Bolje taj novac da ulazu u bolnice, u hrani, zasto HRANA nije obavezna za sve nego ljudi umiru od gladi, zasto umiru od pusenja,alkohola, zasto je to dozvoljeno.
    Nole se nije umesao da je strucnjak za medicinu vec istrazuje I ima svoje lekare, kao sto I vecina gradjana moze da se konstatuje sa svojim lekarima ima I privatnih koji rade I uzmu sta je najbolje.
    Zasto moram da odem kod zubara u dom zdravlja kad mogu kod privatnika ili ako zub ne boli puno zalfija I prodje, ako ne prodje odem.
    Ne razumem kao I 90 do 95 posto stanovnistva u cemu je problem

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *