Нека неко из УКП-а министру Стефановићу објасни разлику између наркотика и опијата

1

Небојша Стефановић

Припадници Министарства унутрашњих послова само ове недеље запленили су више од 190 килограма наркотика, чиме су, како наводи потпредседник владе и министар Небојша Стефановић задали одлучан ударац нарко-дилерима.

„Желим да искажем огромну захвалност припадницима полиције који и у ванредном стању не заборављају свој основни задатак – борбу против криминала”, навео је Стефановић, преноси МУП у саопштењу, преноси Танјуг.

Он је поручио да ови резултати јасно говоре да су се преварили сви они који су помислили да ће успети да искористе тренутак док се Србија суочава са коронавирусом, а припадници полиције снажно боре да помогну здравственом систему да сузбије ову опаку болест.



„Преварали су се ако су мислили да полиција неће обратити пажњу и да неће имати снажан одговор на сваку њихову активност. Тако ће бити и убудуће”, рекао је Стефановић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је навео да ни тренутна ситуација ни будући задаци које буде добила од грађана Србије, полицију неће спречити да истовремено буде и један од најснажнијих штитова у борби против криминала.

„Наша деца и наши грађани биће сигурни, а ми ћемо и током ове године наставити са снажним ударом на нарко-дилере”, поручио је министар.



Политика.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Нека неко из УКП-а министру Стефановићу објасни разлику између наркотика и опијата

  1. ———-СЛИНА…ХАХАХАХА.!!!
    СВАКИ НАДИМАК ОДГОВАРА ЛИЧНОСТИ КОJА ГА НОСИ.!!!!
    Например kоjи лично знам из КГ.:
    -ВЕРКО JАJАРА……(носи га из далеке младости).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *