ДОКТОРКА КИСИЋ У ВЛАДИ? Мали и Расим сигурни, по кладионици! Смрзнућете се кад видите проценат Ане Брнабић!

2

Дарија Кисић Тепавчевић (Фото: B92, screenshot)

Актуелни министри Синиша Мали, Расим Љајић и Милан Кркобабић сигурно остају у фотељама и после избора, премијерка Ана Брнабић близу је томе да поново буде шеф владе, а право изненађење је докторка Дарија Кисић Тепавчевић, која има велике шансе да уђе у Немањину 11!

Тако је макар према најновијим квотама, које је прва, уочи избора 21. јуна, избацила кладионица „Меридијан“.

Понуђено је клађење на будуће министре, премијера, председнике општина и улазак странака у парламент. Најсигурнији за место у новој влади су Мали (1,01), Љајић (1,03) и Кркобабић и Ивица Дачић (1,05), а добро стоје и министри Александар Антић (1,20), Славица Ђукић Дејановић и Бранко Ружић (1,30), као и Јадранка Јоксимовић (1,40). Шансе за министарска места имају и Кисић Тепавчевић с квотом 1,50, Ненад Поповић и Зорана Михајловић са 1,70.



Занимљиво је да су у листу уврштени и остали лекари из кризног штаба Владе, па је тако квота на доктора Бранимира Несторовића 5,00, Предрага Кона 10,00, а Горана Стевановића 11,00.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Актуелна премијерка Ана Брнабић је фаворит за шефа владе с квотом 1,50, следе Милош Вучевић са 2,50 а Бранислав Недимовић с квотом 3,00. Квота на Дачића за ову функцију износи 15,00, на Горана Весића 45,00, Жељка Митровића 120, а Чеду Јовановића 250. Кад су странке у питању, граница за СНС износи 61,01 одсто, за ПСГ 4,0, за СПС-ЈС 13,75, за СРС 4,01, као и проценат излазности, где је граница 52,5. Квота на сваку игру износи 1,80.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ДОКТОРКА КИСИЋ У ВЛАДИ? Мали и Расим сигурни, по кладионици! Смрзнућете се кад видите проценат Ане Брнабић!

  1. Ово је доказ да су избори само фарса јер је вучић то папиролошки одрадио. Оно што није одрадио и незна то је НАРОД. Е САД ЋЕ НАРОД ДА СЕ ДЕШАВА. Можда могу да опстану до јесени али то им је задњи рок.

  2. ………..@-10+.
    Njih niko ne pita.Na celu”prdekansko-satanisticke sekte je…SATANIN JADNI SLUGA”….!!!

    BOLEST JE UZELA MAHA.!!!
    ZEMLJA STENJE A NEBESA CUTE…Vladika Njegos.!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *