Запосленима “Симпа” тражили писмено одрицање од 100 евра

1

Симпо (Фото: Shutterstock/Bobica10)

Порталу ИнфоВрањске јавио се радник из компаније “Симпа” са информацијом “да се радници ове фабрике потписују да не желе 100 Вучићевих евра”.

– Поступајући по нарочитом налогу “одозго”, запослени у “Симпу” потписују се да не желе да узму 100 евра помоћи које је Вучић обећао свим пунолетним грађанима Србије због негативних економских последица епидемије вируса корона – каже саговорник ИнфоВрањских.



Радник “Симпа”, гневан и узнемирен, поручује «да је лако бити “патриота када су вам пуни џепови”!

– Није тешко директорима да одбију 100 евра, то је за њих ситница, али шта да радимо ми радници из производње са минималним примањима, минималцем, то су за нас ипак паре, али се може догодити да баш сви запослени у фабрици одбију обећан новац, па да се после руководиоци хвале “патриотизмом” радника “Симпа” – фаталиста је саговорник ИнфоВрањских.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсећамо, на запослене у врањским јавним предузећима и установама већ се данима врши притисак на запослене да се одрекну обећаног новца у корист државе.



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Запосленима “Симпа” тражили писмено одрицање од 100 евра

  1. Zasto da se zaposleni odricu za 100 eura kada je vucic jasno rekao svi punoletni dobice po sto eura anije rekao zaposleni ili nezaposleni to se nije pominjalo koje zaposlen nece dobiti adrugo ai tako su plate male dacovek jedva izadje sa 100 eura 2 dana osobito oni koji imaju decu zenu familiju ato znaci ne serite vise dajte svim ljudima koji su punoletni po 100 eura a takodje i nepunoletnoj deci koja nemaju svoje roditelje i nemaju ni sta jesti niti odakle da plate stan i dosta jednom satim sranjem te nemoze ovaj da dobije te nemoze onaj daj te ljudima pare i tisina o tako ste celu srbiju napravili u dugovima do guse i nemoj vise da serete ok jer cete svi otici pred drzavni sud javam garantujem

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *