“Председниче, ово је ругло од државе, ругло од ЕПС-а”

1

“Е, видите Александре Вучићу, председниче Србије! Та у првом реду, у розе мајици и тегет сакоу сам ја – Наташа Пришић координатор унутрашње контроле ЕПС-а, која иде да вам даје подршку на том истом митингу! Сада се, председниче Србије, питам због чега ја вама дајем подршку? Да на видео клипу причате како штитите сваку жену у Србији?”, написала је на свом Фејсбук профилу чланица Српске народне партије, која већ 19 година ради у ЕПС-у.

– Александре Вучићу овако изгледа када у првим редовима руководство ЕПС-а и сектор унутрашње контроле ЕПС-а, на челу са Милорадом Грчићем, иде да подржи вас на митингу у Београду. А овај иза вас у РБ “Kолубара”, данас Милорад Грчић, мој претпостављени директор под чијом ингеренцијом Сектор за унутрашњу контролу ради и који ме шаље у те контроле заједно са Ненадом Дилберовићем – директором истоименог сектора по политичком налогу квази силника из Новог Сада и срамног посланика СНС Игора Бечића. Мене мобингују девет месеци у ЕПС-у! Мени се девет месеци прети! Моји директори Грчић и Дилберовић позивају министра чијој политичкој опцији ја припадам и као функционер исте, као члан председништва и главног одбора, саопштавају му “како сам ја начепила оне које нисам требала!” Kако нисам стала када је требало – каже запослена ЕПС-а.



На мене се дигла хајка, истакла је она, додавши како су рекли да мора под хитно на “неко време да се склоним из Новог Сада, али да то не изгледа као казна!?”

– Kако сам ја болесница која је писала Вучићу – написала је она. “Где смем сада да јој одузмем решење, видиш на шта је све болесница спремна, не иде нам сада у прилог, иду избори, видиш да је писала Вучићу…”Да, сада сам болесница зато што спроводим Закон и контролу у коју ме Дилберовић и Грћић силно шаљу! Али, “гуза” је преча од свега – написала је Пришић, додавши:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  "ХЛАДЊАЧАРИ И ЊИХОВ ЛОБИ СУ МАФИЈА" Драгиша који производи малине открива: У великом смо проблему, уништавају нас

– Обављајући своје обавезе по закону, по политичкој линији се захтева да ја чутим? Моје колеге износе како ми треба “ј***ти маму” Kако ми се треба “одузети решење”. Зато што посао обављам по закону и зарад њихових ситних политичких поена!

Један Бечић позива Милорада Грчића да му наређује да склања његову радницу унутрашње контроле, додаје она.

– Притом, Грчић на све то одговара: “Може Бечић да ми се сагне и… Ово је ругло од државе! Ово је ругло од ЕПС-а! Ово је ругло од бахатих функционера Српске напредне странке! Kада ме било која политичка опција буде запослила онда можете и да ми одузимате било шта. Ја сам дете радника ЕПС-а са 19 година стажа и у овој фирми искључиво радим и зарађујем своју плату на основу своје стручности и искуства, и нити због и једне политике – каже чланица СНП.

Истиче да се људи у Новом Саду у ЕПС-у мобингују, јер Игор Бечић “силни” то жели.

– Зато што то градоначелник Новог Сада то тако жели? Зато што сестра градоначелника НС запослена на руководеће место у НС то тако жели? Зато што нека тамо Јелена Црногорац то тако жели? Њу ћемо прво јавно питати испред ЕПС-а, а затим испред Скупштине зашто се умрлог радника ЕПС-а Марију Ђукић шаље у Жабаљ? Особу која по изричитој наредби суда мора да се врати у НС. Питаћемо директора Грчића зашто ЕПС радници Марији Ђукић, која добија суд, не исплаћује преко два мииона! А моје директоре на папиру, какво је оно слање полиције на свог радника у Балканској 13? Kакво је ово блокирање службеног мејла мени? Kакво је то избацивање мене из рада сектора? Овај мобинг ће пратити судски цела Србија.

Прочитајте још:  САД прете да ће 'предузети акцију' ако Република Српска прогласи независност

Наташа напомиње да је иста ситуација и у “Kолубари”, где радници гледају неправде и трпе мобинге, као и у Сомбору, Зрењанину, Ужицу, Чачку, Пожеги, Kостолцу…

– Док вам људи у коповима гину на плус 40, Бечићеви нерадници и рођаци не морају да раде две године, а ја треба да се протерујем и да ми се прети. Не, председниче Вучићу! Нико ме неће спречити да свој посао у овој земљи Србији обављам по закону и без икаквих уступака! А женама у Србији, председниче, не треба заштита преко клипова. А све ове напред изнете ће поштени народ Србије, као и поштени радици ЕПС-а питати јавно све. А активистима СНС у НС поручујем последњи пут! Будете ли ми још само једном дошли у стан и пробијали ми врата у НС истог, знајте да из улаза зграде нећете изаћи, а ви добро размислите о чему вам ја причам! Силници “храбри” који беже – закључује Наташа Пришић.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Председниче, ово је ругло од државе, ругло од ЕПС-а”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *