ПЕТ трикова за блиставо чисту кућу

0

(Фото: pixabay.com)

Kако не бисте проводили сате и дане у чишћењу загорелих шерпи, тигања, лонаца, масних рерни, прљавих туш кабина и слично, односно како бисте имали више времена за себе, откривамо вам практичне трикове за чишћење куће за које сигурно нисте до сада чули.

Тако једноставни, а ефикасни трикови који ће вам сигурно олакшати генерално чишћење куће.

Сода и лимун за чишћење wц шоље



Нису вам потребна хемијска средства да бисте вашој wц шољи подарили блистав и чист изглед. Једноставна мешавина сока од лимуна и собе бикарбоне, уклониће сву нечистоћу и непријатне мирисе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Паста за зубе за ефикасно чишћење сребра

Уколико немате куповна средства за чишћење сребрних послужавника, најобичнија паста за зубе вам може помоћи. Нанесите је на места на којима је сребрни послужавник или неко друго посуђе изгубило свој сјај и сувом крпом или четком, гланцајте до перфекције.

Детерџент за судове за чишћење мрежа против комараца

На мрежицама против комараца увек се задржава велика количина прашине и нечистоћа. Ако употребите детерџент за судове са мало воде у распршивачу, ефикасно ћете уклонити све трагове нечистоћа који су се на њој накупили.



Буђ у купатилу уклоните вотком

Флаша вотке у фрижидеру је изврсно решење не само за коктеле већ и за уклањање буђи у купатилу. Трагове буђи уз помоћ ње можете са лакоћом уклонити са плочица и фугни. Направите 50:50 микс воде и вотке у бочици са распршивачем. Затим испрскајте критична места у купатилу и сачекајте 15 минута. Потом узмите суву крпу и обришите. Алкохол у вотки ће не само уклонити прљавштину већ и спречити даље ширење буђи.

Прочитајте још:  5 начина да неутралишете мирисе након припреме хране

Грејп за чишћење каде

Грејпфут је веома ефикасан приликом чишћења каде, дна туш кабине и лавабоа. У комбинацији са кухињском сољу делује попут магичног средства за чишћење. При том ово “средство” не нарушава ваше здравље, нити штети природној средини.



bestlifeonline.com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *