УНУK ПОСЛАНИKА СНС ПАЛИЦОМ ПРЕБИО ЧОВЕKА Други га држао, док га је крвнички млатио

1

(Фото: СНС)

Припадници Министарства унутрашњих послова у Великој Плани ухапсили су Александра Ђуришића (22), унука бившег судије и посланика Српске напредне странке Живана који је близак Предрагу Малом и Бранку Маловићу, и А. П. (27) из Велике Плане због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.

Сумња се да је Ђуришић маскиран, испред једног угоститељског објекта задао више удараца дрвеном палицом 29-годишњем младићу, док га је А. П. држао за руке.



Младић је, након удараца пао на земљу, а потом устао и утрчао у локал, где га је А. П. сустигао и поново ухватио док је, унук посланика СНС, како се сумња, наставио да му задаје ударце дрвеном палицом, саопштио је МУП.

Посланик СНС и судија у пензији Општинског суда у Великој Плани, Живан Ђуришић, за Директно.рс потврдио је да је његов унук учествовао у поменутом кривичном делу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Он се сад налази у притвору, одређено му је 48 сати задржавање, па после до 30 дана притвора. Том другом дечку су нанете лакше повреде. У питању су како сам ја схватио, неки нерашчишћени односи – рекао је Живан Ђуришић додавши да његов унук до сада није био у притвору, али да је био “мало проблематичан претходних година”.



Надлежни органи ће против четворо радника угоститељског објекта поднети прекршајне пријаве, јер нису пријавили нарушавање јавног реда и мира.

Иначе, Ђуришић је био председавајући судског већа у случају бившег министра унутрашњих послова Драгана Јочића и његовог возача који су били тешко повређени у саобраћајној несрећи која се догодила 25. јануара 2008. године на ауто-путу Београд-Ниш. Првобитно је оптужница била подигнута против возача, Мирка Дамјановића. Њему је претила казна до четири године затвора, међутим, ослобођен је свих оптужби.

Прочитајте још:  Британци повукли опасан потез на Балкану: Приштини послали 50 NLAW ракета и 20 „Џавелина“

Прочитај још: 



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “УНУK ПОСЛАНИKА СНС ПАЛИЦОМ ПРЕБИО ЧОВЕKА Други га држао, док га је крвнички млатио

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *