СРПСKА ДОKТОРKА ШОKИРАЛА НАЦИЈУ: Ево који човек треба да падне да би пао Вучић

1

Вучић (Фото: predsednik.rs)

У Америци се тренутно води велики политички рат. Сорош је свуда поставио своје људе и од свих направио колоније. Тако је и у Србији. И ова и претходна влада и власт Слободана Милошевића је радила за дубоку државу – истиче народна посланица проф др Нада Kостић.

– Ми смо таоци тог ропства и колонијалне државе. Ови избори ће бити намештени као и сви претходни. У овим условима избори су сулуди. Опозиција би требало да тражи да се избори одложе. Власт неће признати бојкот.

Наша власт по наређењу Сороша и Била Гејтса у Србији намеће присилну вакцинацију. Пробали су то да ураде и у Немачкој, али народ то није дозволио Ангели Меркел.




Највише се умире од малигних болести и кардиоваскуларних болести, а то се поклапа са технолошким открићима. Поједине земље су заштитиле свој народ од 5Г мреже, као што је то Словенија и Израел. Увек гледајте шта ради Израел. Они неће примити никад страну вакцину, такође.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прети нам троугао смрти – 5Г мрежа, вирус и сателита који потпомажу рад 5Г мреже. Нажалост, медији су ту само да слуде народ – наглашава др Kостић.

Она је стручно објаснила уколико су штетне вакцине и како 5Г мрежа утиче на здравље људи и животиња.

– Тек кад Сорош буде ухапшен, тек онда ће онај кога је он поставио у Србији да падне – поручила је др Kостић.



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СРПСKА ДОKТОРKА ШОKИРАЛА НАЦИЈУ: Ево који човек треба да падне да би пао Вучић

  1. Shvatam ovaj komentar, ali je pomalo smesan ! Soros je rotsildov potrcko. Pocevs od finansiranja hitlera, stvaranja izraela i ovog demonskog novog svetskog poretka, su dela svih cionista na celu sa rotsildom. 1974 godine, savet bezbednosti un je doneo rezoluciju gde je cioniste proglasio genocidnom grupacijom, a vec iduce godine je odbacena ta rezolucija. Verovatno su te godine preuzele un. Sad nas ocekuje stalna pandemija i dezurstvo konjovo, onda ide, ubistvene vakcine prijatelja bilija gejtsa, pa onda cipovanje i kraj, nema vise nista u nikoga. Srecom Bog se pita a ne taj djavolov izmet !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *