БОРИСОВ ГА НАСАМАРИО: Бугари возили Вучића преко Сливнице! Сликао се поред највећег пораза српске војске! (ВИДЕО)

1

Вучић и Борисов (Фото: Predsednik.rs)

Председник Србије Александар Вучић боравиo је у Бугарској где је са премијером ове земље Бојком Борисов обишао радове на изградњи Балканског тока и ауто-пут.

Председник Србије Александар Вучић борави у радној посети Републици Бугарској. На аеродрому у Софији дочекао га је бугарски премијер Бојко Борисов. Они су заједно обишли радове на изградњи Балканског тока и ауто-пут. Хеликоптером су обишли радове на изградњи ауто-пута у Бугарској. Борисов је провео Вучића изнад Сливнице, а председник Србије је био усхићен док је пролазио изнад ове реке.



Вучић је заборавио шта за српски народ значи Сливница. Подсетимо, ниједан пораз српске војске у новијој историји није био толико болан као пораз од Бугара на Сливници 1885. године. Био је то велики ударац за српски народ и војску, јер Срби су до те битке Бугаре сматрали мирним комшијама вичним повртарским пословима, али никако и ратовању.

Борисов је очигледно искористио да још једном подсети на ову битку и то председником Србије, који се био сав усхићен.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://www.instagram.com/p/CA4mIPypwRU/?utm_source=ig_embed

Прочитај још: 



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “БОРИСОВ ГА НАСАМАРИО: Бугари возили Вучића преко Сливнице! Сликао се поред највећег пораза српске војске! (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *