ЈЕЗИВО НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО: Небо суди човечанству до 2024, стиже трећи антихрист

1
pixabay. com

Добри познаваоци пророчанства кажу да је Нострадамус предвидео веома тежак период, који нам се опасно приближава. Др Трифко Гузина, човек који је дешифровао највише Нострадамусових мисли и међу најбољим познаваоцима радова овог пророка, тврди да ће небо бити главно за судбину читавог човечанства и довешће чак до Трећег светског рата!

– Једно од најупечатљивијих пророчанстава детаљно сам анализирао у оквиру центурије катрен 433 и оно представља увод у један нови циклус – каже Гузина.

То ће бити период у којем ће „Небо судити човечанству”. Према мојим израчунавањима, уз примену Питагорејске геометрије, он је већ почео 2010. и трајаће до 2024. године. То је циклус који ће бити од највећег значаја за људски род!
Период када небо суди човечанству траје до 2024.

Како објашњава Трифко Гузина, у Нострадамусовим пророчанствима јасно је видео драматичне космичке догађаје у механици звезда, планета и комета који ће током овог четрнаестогодишњег периода узроковати пертурбацију (поремећај, пометеност, збрка, забуна, немир; пертурбације пл. астр. поремећаји, одступања у путањама небеских тела, или одступање од Кеплерових закона која показује ток једног тела Сунчевог система, планете, комете или Месеца, нарочито нашег Месеца, услед истоименог привлачења осталих тела) на земљиној кугли, уз огромне промене у организацији држава и народа.

Прочитај још: Долази ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ: Објављено када ће тачно ПОЧЕТИ!

Космички догађаји утицаће на промене у организацији држава и народа

– Важан део овог циклуса видљивог Суђења неба односи се на ваздушна оружана дејства, и тај процес се увелико одиграва пред нашим очима у државама северног дела Африке и Блиског истока – наставља др Гузина.

Циклус (од 2010. до 2017) већ је обухватио мучно убиство Гадафија, а срушен је Мубарак и прети многима попут мароканског краља, Башару ел Асаду, као и многим другим државницима у Јемену, Судану, Ираку, Ирану, као и у земљама субсахарске Африке и у Емиратима.

Прочитај још: БАБА ВАНГА ПРЕДВИДЕЛА КОРОНУ И УБИСТВО ПУТИНА! Прво се већ десило, а ово је датум од којег Русија страхује!

Нажалост, на место ових умерених исламских владара на власт ће доћи милитантни исламисти и њихове групе попут вехабија и Ал Каиде. Све то би могло да доведе до Трећег светског рата под вођством трећег антихриста.

– Према мојим прорачунима – он ће почети 2029. године! Током процеса декодирања Нострадамусових осталих најава схватио сам да ће тај рат ислама против хришћанства трајати до 2056. године – каже он.
Небо криво за убиство Гадафија, а прети да пресуди и другим владарима света

Описујући најављене догађаје др Гузина објашњава да је њему, као лекару специјалисти и хуманисти, веома тешко када даје овакве најаве.

На жалост, пророчанстава су истинита, дивинацијска и натприродна по свом пореклу. Пророчанства долазе са Божијег изворишта и треба их декодирати и ставити на располагање људима, како би из свега могли да извуку поруке на време.

– Трећи светски рат ће, ипак, бити најдраматичнија појава од свих и он ће бити последњи у дуготрајној историји човечанства – закључује Трифко Гузина.

Прочитај још: ДА ЛИ СЕ ВЕЋ ПОЈАВИО АНТИХРИСТ?

Међутим, већ ове године одиграће се драматични догађаји, па тако у септембру треба очекивати „појаву два Сунца”, а у октобру значајне земљотресе у Бечу и аустријским провинцијама.

У све то ћемо моћи и лично да се уверимо и зато мислим да је веома важно објавити предвиђања великог Мишела Нострадамуса. По томе је центурија катрен 433 важна, јер представља увод у циклус видљивог суђења Неба…Магазин новости

1 Коментар

  1. Manite se proseravanja. Nostradamus je olos koji je lupetao svasta, a rekao nista ! Kad neko skrabalo hoce da zaradi pare, a neume da izmislja kao lucic, onda se pozove na nostradamusa i lupa ko maksim po diviziji !

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.