ДА ЧОВЕК ЗАПЛАЧЕ: Напредњачко затирање Србије! – Апокалипса на Венчацу (ВИДЕО)

Планина Венчац

Планина Венчац полако нестаје захваљујући Српској напредној странци и њој блиских компанија које кроз неконтролисану експлатацију уништавају природу и археолошка налазишта, тврде мештани села Брезовац и аранђеловачки опозиционари.

Компаније блиске СНС-у толико су разориле планину да су чак смањили и њену висуну. Током експлатације потпуно је уништено римско гробље, остаци ранохришћанске цркве и антички каменолом. Због детоанција су напукле куће мештанима Брезовца, а угрожено је и археолошко налазиште “Дворине” где се налази двор последњег српског деспота Павла Бакића, као и остаци монументалне средњовековне цркве.

Саговорници продукције “Хелм Касту” тврде да се најфинијим каменом који би требао да се користи за облагање зграда и израду споменика насипају путеви у Србији, а да је за своје ћутање директор “Коридора” Зоран Бабић као и многи други и СНС добили богату надокнаду. Међу каменом којим је насипан ауто-пут Милош Велики налазиле су се и кости римских легионара са гробља које је уништено током екплатације. Да ли Венчац симболизује разарање Србије коју спроводи СНС погледајте у овом кратком документарцу:Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.