Трикови с пивом: Убија пужеве, даје сјај

0

Од кувања и чишћења до препарата за лепоту, пиво може да се користи практично за све.

Богат нутритивни састав, да и не спомињемо укус, разлог је што пиво као једно од најраније измишљених напитака људи производе и данас.

Меша се са аромама воц́а ради примамљивијег укуса, али људи га производе и код куц́е. Постоје бројне врсте пива у којима се може уживати, а иако се углавном пије има и бројне друге сврхе, пише “Миррор”.

У служби лепоте

Пиво вашој коси може да да тај зељени сјај и волумен. Можете користити светло и тамно пиво, а најбоље је користити оно које има што мање алкохола у себи. Они који се залажу за употребу пива за негу косе кажу да је оно најбоље за масну косу и да подстиче бржи раст.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kористи се после шампона и балзама, тако да косу једноставно прелијете чашом пива и добро је очешљајте, после неколико минута исперете хладном водом.



У кувању

Ставите месо у маринаду од пива, уместо у оно од вина. Укус ц́е бити бољи, а месо мекше. Поред тога, пиво можете додати и у воду у којој кувате пиринач или га додати у сос за роштиљ.

Убија пужеве

Мирис пива ц́е их привуц́и и омамити, а све што треба да урадите је да преполовите дволитарску пластичну флашу и да је напуните четвртином пива, па је закопајте у земљу. Пужеви и други паразити ц́е намирисати пиво које ц́е их привуц́и, па ц́е се потом у њему удавити.

За сјај од злата и дрвеног намештаја

Прочитајте још:  НАЈПОЗНАТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА: Овакву још нисте пробали – рецепт за БЕЛИ ШВАРЦВАЛД (ВИДЕО)

Умочите комад тканине и протрљајте злато како бисте му вратили сјај, а то можете да урадите и са дрвеним намештајем. Да би се решили непријатног мириса, пустите пиво да мало испари, па затим њиме полирајте намештај.



Mirror.co.uk

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *