Четири опције о коалицијама, људи желе да виде нова лица у скупштини и влади

1
Вучић (Фото: predsednik.rs)

Председник Српске напредне странке Александар Вучић рекао је данас да ће у Народној скупштини и будућој влади бити нових лица и пренео да по питању коалиционих партнера постоје четири могуће опције и да све четири имају гласове у СНС-а.

Вучић је након седнице Председништва СНС-а пренео да је разговарано шта СНС, како је рекао, као најодговорнија политичка странка може да понуди.

„Било је различитих мишљења. Мислим да су многи људи на становиштву да морамо доста тога да променимо. Континуитет мора да постоји, али желе да виде нова лица у скупштини и влади“, казао је он.
Вучић је рекао да је СНС разумео поруку грађана да су задовољни с оним што је учињено, али и опомињуће поруке у локалним срединама где мора доћи до извесних промена.

„У влади и скупштини морамо да покажемо више младих лица, који представљају будућност Србије, да покажемо да смо у стању да се суочимо са изазовима које ово тешко време доноси“, рекао је он.По питању коалиционих партнера, пренео је да постоје четири могуће опције и да све четири имају гласове у СНС.

„Једна је да идемо са СПС и мањинама, друга са Шапићем и мањинама, трећа са Шапићем, СПС и мањинама, и четврта сами са мањинама. Распоређено је 20, 30, 20, 30 у процентима. Наставићемо да разговарамо о томе“, рекао је он.
Вучић је казао да је саслушао све чланове Председништва и да ће, након конституисања скупштине наставити унутарстраначки разговор о формирању владе до 25. августа.Указао је на негативне последице пандемијске кризе по привреду света, наводећи да нико не би веровао да му је неко раније причао да ће САД у неком кварталу имати негативан раст од минус 43, тако да на годишњем нивоу тешко да ће да извуку бољи раст од минус 15.

„То су буквално велике промене, веће последице од Другог светског рата“, подвукао је он.

Што се Србије тиче, нада се да ћемо имати једноцифрени пад у другом кварталу од минус 6 или 7.

Тада ће Србија уз Литванију бити једна од најуспешнијих, а у другом квартали и прва у Европи.Спутњик

1 Коментар

  1. Прва и најважнија опција је хапшење управо тебе Вучићу велеиздајниче и непријатељу СРБА. Грлић се и љубиш са нацистичким убицама СРБА И СРБСКЕ ДЕЦЕ из труле нацистичке Америке и педерске енглеске а онда редом целим трулим западом па као со на живу рану доводи те твоје турке и твоју браћу жуте. Зато има и постоји само једна опција твоје хапшење и твог криминалног клана који уништавање СРБЕ И СРБИЈУ.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.