ВЕЋИНА ЋЕ МОРАТИ ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Министар Лончар упозорава – нема опуштања, живећемо са маскама

5
Златибор Лончар

Министар здравља Златибор Лончар је рекао на данашњем обраћању јавности да не сме да буде никаквог опуштања и да ћемо морати да научимо да живимо са маскама, као и да редовно перемо руке.
– Вирус неће нестати преко ноћи, докле год се већина не вакцинише неће бити лакше. Немојте да мислите све пролази зато што се и бројке смањују, не смемо да се опуштамо и скидамо маске, и додаје:

– Наш здравствени систем функционише тако да је више од 60 одсто у ковид систему. Циљ је да систем вратимо у нормалу, а то може тек када на дневном нивоу будемо имали само неколико пацијената. Ми немамо времена да чекамо да се испразни болница. Ми део који се ослобађа, морамо да враћамо за ковид негативне пацијенте. А то значи неколико дана дезинфекције, радници да се одморе, да ураде анализу. Ми смо сада принуђени да радимо са делом по делом болница. Нема опуштања. Наш циљ је да се дође на једноцифрене бројеве позитивних. До овог смањења смо дошли јер смо почели да поштујемо мере. Ако се вратимо на старе навике, опет ћемо се враћати на старе капацитете – рекао је Лончар.
Лончар је навео и да ће бити ограничен број људи на Ади циганлији ако се људи не буду придржавали мера.

– Не треба нам повећање број заражених после овог смањења, наводи Лончар.

– Када видите да вам се за пар недеља повећа број пацијената као што се некада повећавао за неколико месеци, на нивоу целог света, јасно је да је ситуација под контролом тамо где се људи придржавају мера. То су Немачка, Словенија, Аустрија. Што ми не би били као они? Нема опуштања, чекања да све ово престане. Вирус је ту и биће док се не нађе вакцина и велики број људи вакцинише. Морамо да живимо с маскама, дистанцом и перемо редовно руке. Велика већина људи ће морати да се вакцинише – наводи Лончар додајући да нема другог решења.Новости

5 Коментара

 1. „Велика већина људи ће морати да се вакцинише – наводи Лончар додајући да нема другог решења“
  За тебе и нема другог решења јер си дебело подкупљен и уцењен за ту акцију, али за грађане има просто решење, а то је да се реше тебе и сорошеваца у политичком животу Србије и од тада вас чека ћорка до краја ваши несретних живота и кад вас се реше нестаће вируси, присилне вакцине, имбецилне маске, корупција и беда свакојака.

 2. Na praznom platou trga republike staviti sto vise bandera, kad dodje vreme pravde da obesimo zlikovce ! Takodje vratiti smrtnu kaznu za veleizdajnike i ubice naroda ! Takodje sve sodomiste odvojiti u konclogore da ne pogane narod !

 3. @@@———-.!!!!
  LONCARU….USTASKA IZDRKOTINO KOPILANASA,JEBO TI KER SVE ZIVO RODJENO I NERODJENO SMRADU POGANI.

  „NAJLEPSU I NA NAJLEPSOM MESTU,MARKIRASMO BANDERU NA TERAZIJAMA ZA LONCE USTASU A DO NJEGA…USTASA SELJELJ PA LEZBEJKA I SVE USTASE KOJE.SU ISPOGANILE SRPSKU ZEMLJU“….!!!

  POSLE NJIH“KOFERASI KOMUNJARSKI-PREKODRINSKI PA KOZOJEBI KAMENJARSKI,TITOVI LIKVIDATORI ODNOSNO NJIHOVI POTOMCI“…!!!

  KOJE CIST….NEMA LJUTIS….!!!!!!!!!!!!

 4. Зашто Торлак не производи домаће вакцине???
  Нема пара???
  Има пара за педере, а нема пара за Торлак!
  Има пара за гондоле, а нема пара за Торлак!
  Има пара за “Око соколово“, а нема пара за Торлак!
  Има пара за Клинтона /2.000.000$/, а нема пара за Торлак!
  Има пара за донацију СЗО /2.000.000 евра/, а нема пара за
  Торлак!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.