ЛАЖ И САМО ЛАЖ Вучић 1995: Слоба је издајица! Вучић 2006: Драги Слобо, убили су те окупатори (ВИДЕО)

3

Вучић (Фото: Јутјуб)

У марту, пре 25 година, обећавао је Србима у Kрајини куле и градове, а добили су избегличке колоне на тракторима. Иако стално понавља да није помињао њихов живот у Великој Србији, говор из Глине 20. марта 1995. га је демантовао. Тада је и Слободана Милошевића сматрао “премеканим”.

– Због вас никада више овде неће бити усташка власт и злочиначки режим Фрање Туђмана. Покушавали су вас отерати и уз помоћ међународних сила, Запада, па и њихових београдских слуга – Слободана Милошевића, његове жене и њихових курира. Слободан Милошевић је рекао у више наврата да ће послати југословенску војску ако усташе нападну Kрајину, многи се тога сећају. Kолико је пута усташка војска напала?! Много пута! Али никада помоћ није стигла! Нико не зна за што се залаже Милошевић, он је издајица! Њему није до српства, није му до вас, ово имамо искључиво захваљујући вашем јунаштву! – поручио је тада Вучић.




После дрвља и камења по Милошевића, с којим је неколико година касније делио власт, 2006. опростио се од Слобе нападајући стране силе, називајући их окупаторима, измишљајући (као и данас) унутрашњег непријатеља, правећи од људи издајнике, бандите, лопове, криминалце.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://www.youtube.com/watch?v=JXDfOgsTZrM&feature=emb_title

– Драги Слобо, као гром из ведра неба, погодила ме је вест да су те хашки злотвори на онако монструозан начин убили. Сви данас знамо ко те је убио. То су они који нису могли да поднесу твоју бриљантну одбрану пред њиховим инквизиторским судом, они који су нам земљу бомбардовали и разарали, они који и данас хоће да униште Србију, а за свој прљави посао упрегли су слуге у Србији. Окупатор и његове окупационе слуге деловали су заједнички. С једним јединим задатком како да што успешније и брже униште нашу Србију. Зато су морали и тебе да убију. Морали су јер си поносно, достојанствено и храбро бранио наш народ и нашу земљу. Морали су да те убију и да би засташили све оне у Србији који воле слободу, све оне који воле отаџбину, јер мисле да ће на тај начин за највише вредности у нашој Србији прогласити националну издају, криминал, лоповлук и свеколики бандитизам, баш онако како су у Србији владали преко својих сатрапа од октобра 2000. године – рекао је Вучић те 2006.

Прочитајте још:  Како Немачка види бројне могућности у легализацији марихуане, а Србија ни у леКализацији?

Данас нема Милошевића, Шешеља, политичког оца, послао је у пензију, као и учитеља Томе Николића, али Вучић је остао са својим лажима, манипулацијама, заменом теза, инверзијском стварности…

Говори једно, ради друго, а народу обећава треће.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ЛАЖ И САМО ЛАЖ Вучић 1995: Слоба је издајица! Вучић 2006: Драги Слобо, убили су те окупатори (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *