Трамп оптужује Бајдена да је педофил? ВИДЕО

2

Доналд Трамп (Фото: Getty Images/Tasos Katopodis)

Доналд Трамп објавио још један у низу видео-снимака који су комбинација предизборних спотова и подругљивих шала усмерених према његовом ривалу Џоу Бајдену.

У анимираном видео-снимку видимо воз који јури пругом. Воз на вагонима има исписано “KАГ 2020”, што је скраћено за Трампов слоган “Kееп Америца Греат” (Задржимо Америку великом) и натпис “Трумп Пенце”.

Након тога видимо како истом пругом пролази Џ Бајден железничким возилом на ручни погон, док у исто време чујемо аудио-снимак бизарног Бајденовог монолога о његовом искуству из младости кад је био спасилац на јавном базену, преноси Индекс.




У том монологу Бајден међу осталим каже: “Волим кад ми деца скачу у крило.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, на колицима испод натписа “Бајден председник” стоји и натпис “Твоја коса мирише одлично”, што је алузија на бројне случајеве кад би Бајден на јавним наступима улазио у лични простор жена и девојчица, мирисао им косу, миловао, држао им руке на раменима и леђима, љубио их, шапутао на уво или им на други начин показивао нежност.



Индех.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Трамп оптужује Бајдена да је педофил? ВИДЕО

  1. Сигурно га зајебава јер има доказе да је педофилчина и наказа, доказе чува за финале а дотле провокација, мрцварење подјебавање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *