Орвелов Ковид 19

1

(Фото: (Фото: pixabay. com))

Уз Извод из књиге Магичност мисли (друго, допуњено издање)

После вишемесечне владавине светом једне недовршене „струке“, по налогу компромитоване Светске здравствене организације и Била Гејтса, посебно након незаснованих процена да ће будућност бити још опаснија и са новим, смртоноснијим вирусима, није важно да ли је пандемија Ковида 19 изазвана природним или вештачким вирусом. Лекари иначе припадају недовршеној науци, јер недовољно знају био-хемијске процесе у организму, а скоро ништа о животној енергији, кундалини енергији, души и духу. Све подсећа на Орвелове прогнозе, успех „испирача мозгова“ из Института „Тејвисток“, план „Ноема“ и пројекат „Златна милијарда“. Опште ишчуђавање је само још један доказ непросвећености универзалног човека. Језуитско-вавилонска елита успела је да створи руљу, коју ће увести у нови, нанотехнолошки, 5Г Орвеловски робовласнички поредак. Уосталом, све је написано давно.

Такозвана пандемија изазвана вирусом по имену „Ковид 19“, током 2020. године, веома је занимљива у вези са поштовањем космичких, односно природних закона и утицајем енергија на људски, суштински енергијски организам.

Чинило се да се Светска здравствена организација са својим докторима из области вирусологије, епидемиологије, имунологије и инфектологије грчевито, храбро, бескомпромисно и безобзирно борила за животе људи, тражећи у најкраћем могућем року одговарајуће лекове и вакцине. Чинили су то као да су богомдани спасиоци, самозвано, осорно, без поштовања других струка. Борба са Ковидом 19 догађа се у време када је класична медицина по рејтингу падала из године у годину и када је спала на четврто место, после Кинеске медицине, хомеопатије и лечања биљем, те када су углед лекара и стање болница били истински проблематични.[1]




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Основни утисак је, да су се удаљили од природе, јер су заборавили да су за све поремећаје у организму пресудне умна енергија и информација. Зато су своје лекове и вакцине ставили испред исцељивања енергијама. Заборавили су све оне који се налазе испред њих у различитим наукама. Требало је, на пример, да упореде постојеће податке о фреквентним опсезима, али они су изван њихове врсте знања. Да је неко из њихове струке то учинио, било би јасно шта све утиче на жива бића „у свету вибрација“, а све у свемиру је енергија, све осцилује, све има одређену фреквенцију животног ритма.

Прочитајте још:  Владика: Не љубите руку свештенику, ни иконе и крст

Ради уништавања неприродних бактерија и вируса у људском телу, произведени су, много године раније, уређаји који раде и у фреквентном опсегу микроорганизама.[2] Међу њима су најпознатији резонантни емитери MultiZapper 2000, Super Deluxe 2004 Zapper и Ultimate Zapper. Не треба заборавити да дуже од једног века постоје уређаји, који попут пројектора снопа Т. Галена Хиеронимуса, „Магичне кутије“ Алберта Абрамса, а да данас доминира инфо терапија Генадија Јаковљевича Темњикова. Наведени уређаји могу да дијагностификују, уништавају микробе и вирусе, подешавају рад угрожених органа. Уосталом, др Бранислав Несторовић је у неколико наврата, у ТВ емисијама (на пример na TV b92 i Happy TV), рекао да Ковид 19 има фреквенцију 44 херца и да Руси имају најбоље уређаје којима је могуће резонанцом уништити вирус, а проф. др Душан Дунђер се јавно жалио, да „Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут“ није хтео да прихвати помоћ Русије, која је понудила два генератора за исцељивање од тог опасног, наводно непредвидљивог вируса.[3] Зашто „струка“ толико глумата, када општеобразовани човек зна да „мале дозе онога што може узроковати симптоме болести код људских бића, такође их могу и излечити“. Вакцине нису чудо. Треба само да буду контролисане од оних који ће бити вакцинисано. Исто као што треба народ да контролише садржај микрочипова. Ретко ко не зна за хомеопатију, уринотерапију, вакцине, потентизоване растворе, аероспреје, кемтрејлсе – све је то засновано на истим принципима – може да се употреби и злоупотреби, посебно у свету којим владају језуити (црни и бели папа) и вавилонци.




„Струка“ у Србији, а изгледа свуда у свету, заборавила је где живи. Наведени „стручњаци“, који носе рукавице и маске јер им је препоручено из СЗО и тврде да ништа не знају о владајућем вирусу, а знају да ће се поново појавити, понашају се као да живе у идеалном свету. Као да не знају да су политичари већином психопате, као да су сви министри најбољи кадрови у својој професији, као да светом не владају пљачкаши и сатанисти, као да не знају шта је мамонизам, као да Бил Гејтс не заступа концепт еугенике, а бивша директорка ММФ Кристин Лагард није рекла да стари људи предуго живе и то негативно утиче на економију. Да ли заиста ови лекари што се сваки дан сликају у медијима све то не знају? Зашто се не бране системци од јавних напада да се све знало унапред и да су сатанисти организовали отварање најзначајнијих светских догађаја дрско најављујући овладавање кретањем и здрављем људи, преко вируса Ковид 19? Сатана се више не крије. Бескрупулозно и бесрамно (што им и приличи) даве универзалног човека. Зар су били толико заузети, да нису слушали Била Гејтса, како заговара смањење броја становника на Планети и када назива народ именом „бескорисне изјелице“? Зар нису читали да је још 1976. године објављен извештај ЦИА-е да је свет суочен с надолазећом катастрофом глобалних размера без преседана, где је све јасно наведено. Најављене су масовне миграције, понекад подржане војном силом и економска нестабилност. Наглашено је да број становника у сиромашним и слабим подручјима мора пасти на одрживи ниво. Најављено је да ће се проблем становништва решавати на најнепријатнији начин. Аутори књиге Tajni život biljaka – Zadivljujuća priča o fizičkim, emocionalnim i duhovnim odnosima izmedju biljaka i čoveka, Piter Tompkins i Kristofer Bird, мислили су на геноцид. У ствари, „струка“ показује да не зна ни своју струку, а да су у њој прави системци, који не мисле својим мозгом, већ мозгом претпостављених. Направили су безброј грешака за које ће по свему судећи одговарати по космичким, природним и Божјим принципима и законима, иако не знају за Бога, нити за наведене законе. Вируси нису толико опасни, колико су опасни глумци који глуме „струку“ – једнодимензионални, неуки недовршени системци.

Прочитајте још:  Венецуела је прогласила Есекибо својом новом државом: шта даље?

Неко трује народ. Зашто неко не истражи узроке болести изазване највероватније вештачким вирусом? Где су нестали детективи и институти? Зар су сатанисти толико напредовали у уништењу људског рода? Можда је најважније питање: Зашто душебрижници из СЗО не сугеришу људима како да се друже, хране, заштите? Не маскама, већ даровима природе. Загрљај и љубав су ускраћени човеку на неодређено време, а познато је лекови од трава имају моћ да подигну вибрације и тако привуку духовну силу која исцељује и прочишћава ум и тело. Не треба нападати болест, већ преплавити тело дивним вибрацијама из дивљих трава и цветова, у чијем присуству ће се болест истопити као снег на сунцу… Пре више од једног века, пацијенти су у току дана мирисали посебне цветове. Такође, у собама су слушали музику, као и звук морских таласа путем трака… Напади панике, страха и бриге могу да у тој мери исцрпу виталност јединке све до тачке на којој њено тело губи природну одбрану од болести, а на томе инсистирају сатанисти, гајећи преко свих медија болест. Све што се догађа са Ковидом 19 само је прозирна манифестација зла. Само не треба да се заборави да су људске мисли толико моћне да се зло не може ни сакрити ни одбранити. Питајте академика Генадија Јаковљевича Темљикова шта је негативан програм, шта су корени зла и шта ће се догодити људима из „струке“ када буду проклети од више милијарди људи. Ако имају чиме, треба да размисле.




Напомене:
[1] Према извештајима Светске здравствене организације, према успешности у лечењу на првом месту је кинеска медицина, на другом хомеопатија, на трећем – лечење биљем, а тек на четвртом конвенционална медицина. Видети: Piter Čapel, Emocionalno lečenje homeopatijom, стр. 12.
[2] Вируси, бактерије, црви и микроорганизми вибрирају у опсегу од 77 до 900 kHz (гљивице вибрирају у циклусима од 70 до 300 kHz; бактерије и вируси вибрирају у опсегу од 300 до 500 kHz; брадавице вибрирају на фреквенцији од 400 до 430 kHz; пантљичара – од 420 до 450 kHz; микроорганизми – од 640 до 850 kHz; гриње и паразити – од 700 до 900 kHz, па и до 2.000 kHz).

Прочитајте још:  Срђан Воларевић: Реч о убрзању времена

У свом делу Порекло живота, објављеном 1925, инжењер Џорџ Лаковски је изложио известан број запањујућих експеримената који су поткрепљивали идеју да је болест стање неравнотеже у ћелијским осцилацијама, то јест сукоб између здравих и патогених ћелија – у ствари, да је то ‘рат вибрација’. Уколико су зрачења микроба јача, ћелије почињу да осцилују неравномерно и постају ‘болесне’. Онда када престану да осцилују, умиру. Ако, пак, ћелијске вибрације надјачају (оне лоше), микроби умиру. У намери да омогући оздрављење обололим ћелијама, Лаковски је претпостављао да их треба подвргнути вибрирању на одређеној фреквенцији.

Светозар Радишић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Орвелов Ковид 19

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *