ОЗБИЉАН КОРАК ПРИПАЈАЊА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ АЛБАНИЈИ: Тирана и Приштина праве историјски споразум у Скадру

2

(Фото: Јутјуб)

Албанија и лажна држава Косово најавили су заједнички састанак представника Тиране и Приштине на којем ће потписати споразуме о заједничкој царини, железници и хидроелектрани!

Ове пројекте, који су још један корак у реализацији злочиначког пројекта ‘велике Албаније’, најавила је Аљбуљена Баљај Хаљимај, заменица премијера привремених приштинских институција. Према њеним речима, најављени састанак биће одржан средином септембра у Скадру.

– Задужена сам да припремим тај састанак. Том приликом биће потписана три велика споразума, о царини у Драчу, о железници и о хидроелектрани која ће се градити у Албанији за ‘Косово’. Ти споразуми помоћи ће да се уклоне баријере које спречавају потпуну примену раније постигнутих споразума, попут обједињавања царинског кодекса, признавања заједничке документације за извоз и увоз, као и захтева косовске фармацеутске коморе за ценовник лекова. Постоје проблеми на терену које морамо још да решимо – истакла је Хаљимајева.




Марко Ђурић, директор Канцеларије за КиМ, на другој страни упозорава да Албанци на све могуће начине покушавају да опструишу разговоре Београда и Приштине у Белој кући, који су заказани за 2. септембар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Приштина то ради из два разлога. Прво, да би умирила домаћу јавност и да би збунила и поколебала државе које су биле спремне да промене свој став и повуку признање независности ‘Косова’. Приштина бежи од правих разговора јер се нада да је ово 1999. година, да ће неко у њено име да тресне о сто некакво решење и магичним штапом натера Србију да на то пристане. Али то не бива. Нити је Србија данас оно што је била 1999. године, нити су Албанци они из 1999. године, нити је свет остао исти – наглашава Ђурић.

Прочитајте још:  Коначно решен проблем малинара?



Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ОЗБИЉАН КОРАК ПРИПАЈАЊА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ АЛБАНИЈИ: Тирана и Приштина праве историјски споразум у Скадру

  1. Зашто баш у Скадру старој СРБСКОЈ ПОРЕСТОНИЦИ. Првокација арбанаса непостојећег измишљеног националног звања од стране нациста аустријске монархије и педерске енглеске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *