Страначки успон: Преко ноћи од водочитача до директора дома здравља

3

(Фото: Пиксибај)

Ако сте члан странке, посао се лако добија – а управо ову “срећу” имао је дипломирани правник са приватног факултета и члан СПС-а из Обреновца, Срђан Драгачевац, кога је дом здравља “Др Симо Милошевић” на Чукарици запослио преко везе, иако је пре тога радио само као водочитач.

Кандидат, који је добио место правника у Дому здравља члан је СПС-а, активни члан Општинског одбора СПС-а у Обреновцу и кандидат за одборника у Скупштини општине Обреновац на редном месту бр. 13 на коалиционој листи „Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија, Зелени Србије“.




В.д. директора Дома здравља, др Ненад Бјелица, такође је члан СПС-а, председник Општинског одбора СПС-а Обреновац, кандидат и лице овлашћено за подношење листе кандидата за одборнике у Скупштини општине Обреновац испред коалиције „Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија, Зелени Србије“, те је повезаност између Драгачевца и Бјелице овим директно довела до сукоба интереса.

У решењу о избору кандидата не постоји објашњење који су критеријуми били одлучујући да комисија од 26 кандидата прими у радни однос управо Срђана Драгачевца из Обреновца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Изабрани кандидат никада до посла у Дому здравља „Симо Милошевић“ никада раније није обављао послове дипломираног правника, а дипломирао је на приватном правном факултету. Пре овог каријерног успона радио је само на месту референта за рекламације за које је, као и за водочитача неопходан само четврти степен стручне спреме.

Оно што такође није најјасније, јесте зашто Дом здравља запошљава правнике за време пандемије коронавируса уколико су приоритет медицински радници који су нам прекопотребни.

Прочитајте још:  Ана Пејић – Породилишта и службе сарађују у крађи беба, сазнали смо и где заврше?! (видео)



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Страначки успон: Преко ноћи од водочитача до директора дома здравља

  1. Што више ПРАВНИКА криминал и мито већи, што више ЕКОНОМИСТА привређивање се свело на увоз свега и свачега зајмљеним парама а од извоза извозимо само децу у време беле куге.
    Вучић је био најбољи студент права, па процените сами какви су остали

  2. СВЕ МОJ ДО МОJЕГА…!!!
    КАДАР….СТРУКА….СМРАД…ОЛОШ…БАГРА…ЛИЗАЧИ…ПУШАЧИ…ИЗДАJНИЦИ….ПРОДАНИ СМРАДОВИ…УВЛАКАЧИ У РАЗВАЛЬЕНО ШИПТАРСКО ПРКНО……………………..!!!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *