ТВРДИ ДА ИМА ПРОГРАМ ЗА СПАС СРБИЈЕ: Прво корак хапшење 4 000 људи, а онда следи ово…(ВИДЕO)

1
Милош Минић (Фото: Хелм Каст)

Публициста Милош Минић каже да би једино масовна хапшења и лустрација људи одговорни за лоше стање у Србији може да доносе релну промену стања у држави. Минић је рекао да би требало ухапсити 3 – 4 000 људи, процесуирати, а затим и лустрирати, забранити им да објављају државне функције, да наступају у медијима, пушу књиге и одзузети право гласа.

Минић каже да би кривично кажњени требало да буду сви високи функционери странака које су учествовале у Бриселском споразуму, али да би и чланови главних одбора тих странака требало да буду лустрирани.

У емисији “Тема” на Хелм Касту Минић је као посебно одговорне за катастрофу Србије оптужио “Динароиде” како назива Србе из Крајине, Босне и Херцеговине и Црне Горе. Он сматра да у Србији треба забранити да људи који нису пореклом из Републике Србије долазе на места министара или на чело јавних предузећа. По овом питању Минић је ушао у дискусију са аутором емисије Игор Маринковић који се није сложио са таквим ставом госта.
Минић сматра да су “Динароиди” који су 1945 ушли са партизанима у Србији најодговорнији за бројне проблеме у којима је земља данас, али он у “Динароиде” убраја и Александра Карађорђевића. У ту групу Минић убраја и Војислава Шешеља, Војислава Коштуницу, Александра Вучића итд.
Минић се заложио за формирање нове десничарске странке која би имала унутарстраначку полицију која би вршила полиграфка и друга испитивања чланова и функционера и пратила њихов рад како би спречила појаву корупције и политичке трговине.

Минић је критиковао и Русију тврдећи да је она и даље под јаким утицајем комунизма и да није искрен савезник Србији. Он предвиђа да ће САД и Енглеска поново покушати да гурну Србију у ратни сукоб са Немачком јер тренутхо у Европи траје борба против Немачке.Pravda

1 Коментар

  1. 4000 мало је, много, много више, каква забрана рада политиком? шта ће то, тога нема на доживотној робији.
    Само робија до Токија Србију спашава и да увеземо који воз судија из С. Кореје да суде нашим судијама, политичарчићима и новопеченим „газдама“ који не могу доказати ни одакле им прва три $ којим су купили шећеране … и Србију целу

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.